Veckans stryktips bjuder på härliga Premier League matcher på kupongen! Tyvärr ingen jackpot den här veckan men så som det sett ut sista veckorna med en omsättning på över 20 miljoner så lär det bli fin utdelning ändå om man prickar skrällarna. Här är veckans stryktipsförslag.

Stryktipset vecka 08, 2015, R-4-4-144

Match 1. Aston Villa – Stoke (x)

Knackig form på Aston Villa som sparkat sin manager. Tim Sherwood har tagit över och efter detta lyckades man vinna över Leicester hemma i FA-cupen senast även om Sherwood då satt på läktaren. Hemma är man svårslagna och Chelsea vann med uddamålet på Villa Park i förra hemmamatchen i ligan. Stoke har två raka förluster där man släppt in hela 8 mål så jag tror man kommer tighta till defensiven här. Villa har problem med målskyttet så det känns som krysset ligger väldigt nära till hands. Vi spikar krysset utan att tveka!

Minns ni Matt Lowtons mål mot Stoke 2013?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jZy8R3F66aM[/youtube]

 

stryktipsförslag vecka 08 2015Match 2. Chelsea – Burnley (1)

Favoriterna till att vinna Premier League leder nu ligan med 7 poäng före city. Hemma är man galet starka och enda orosmomentet skulle vara att man spelat Champions League i veckan. Dock lär man ha pigga ben i Oscar, Juan Quadrado, Remy, Luiz och Zouma som alla vilades eller fick sparsamt med speltid. Burnley har det jobbigt och inte mycket tyder på spel i PL nästa säsong även om det är stenhårt i botten. Här är man så klart nöjda med en poäng och lär ställa upp med endast 1 utespelare då övriga 10 sitter i bussen framför mål. Vi spikar ettan!

Match 3. Crystal Palace – Arsenal (1x2)

Londonderby och det brukar alltid vara tuffa möten när de här lagen möts! Lägg där till att Arsenal har Champions League i veckan att tänka på så kanske kommer vila några spelare. Bäst form på Arsenal annars och man har sett riktigt vassa ut sista tiden där Alexi Sanchez tillhör den absoluta toppen av klasspelare i Premier League. Vi väljer att helgardera och har en liten känsla för att det skulle kunna skrälla i den här matchen.

Match 4. Hull – Queens Park Rangers (1x2)

Otroligt viktigt möte i bottenstriden för båda lagen. Båda lagen vann senast. Hull känns lite mer på gång då man matchen innan även klarade kryss borta mot City. Annars har båda lagen gått kräftgång. Jag håller Hull som favoriter här men hoppas på en liten skräll och helgarderar.

Match 5. Sunderland – West Bromwich (x2)

Sunderland gick bra ett tag men har nu två raka förluster och hemmamatchen på QPR senast var nog en riktig missräkning. West Bromwich känns rejält på gång. 4-0 hemma mot West Ham senast tyder på form även om Londonlaget då fick Morgan Amalfitano utvisad. Utvisningen kom i 70:e och dessförinnan hade West Bromwich gjort 3-0 i matchen. Jag tror Sunderland fortsatt kommer få det svårt här men kanske att man mäktar med ett kryss vilket skulle vara oerhört värdefullt i kampen om överlevnad.

Match 6. Swansea – Manchester United (1x2)

Man kan tycka att United har bra form enligt statistiken men jag kan inte undgå och tycka att man har haft en del flyt och att spelet sett knackigt ut. Det är dessutom inga storlag man mött sista tiden (Leicester, Cambridge, Preston, Burnley, West Ham). Swansea är ojämna men hemma på Liberty Stadium är man svårslagna och jag tror att det kan skrälla här. Därför väljer vi att helgardera och hoppas på ettan!

Match 7. Brentford – Bournemouth (x2)

Två bra lag men jag håller Bournemouth strået vassare. Man har ett riktigt bra försvar och gör dessutom mycket mål framåt. Kanske kanske kan det räcka till spel i Premier League nästa säsong. Brentford jagar kval och lär inte vika sig i första taget men vi tror x2 räcker långt.

Match 8. Derby – Sheffield Wednesday (1)

Klasskillnad lagen emellan. Derby har tagit sina poäng på slutet trots bra motstånd. Hemma är man ett av seriens bästa lag och det ska mycket till om Sheffield ska få med sig en poäng här. Vi spikar ettan!

Match 9. Huddersfield – Cardiff (1)

Inget av lagen har presterat på slutet men Cardiffs form vet jag inte vad jag ska säga om. Man har spelat de 4 av de 5 senaste på hemmaplan och endast mäktat med 3 poäng. Bortaspelet är katastrof och därför tror jag att Huddersfield kommer sno åt sig alla 3 poängen här. Säker etta på Stryktipset!

Match 10. Millwall – Fulham (1x2)

Två väldigt ojämna lag som kämpar för sin överlevnad. Millwall spelar väldigt målsnålt medans Fullham både gör mycket mål och släpper in mycket mål. Svårt att kunna se vilket håll det här lutar åt och därför känns en helgardering på sin plats.

Match 11. Nottingham – Bolton (1x)

Uset bortafacit för Bolton den här säsongen. Endast två segrar i bortaspelet. Nottingham är väldigt ojämna men hemma så borde 1x stå sig rätt bra mot ett anfallssvagt Bolton. I bortaspelet har man bara mäktat med 12 baljor den här säsongen. Vårt tips 1x

Match 12. Watford – Norwich (12)

Två formtoppade lag som båda jagar kval. Watford har visserligen bara 4 poäng upp till serieledarna och vi tror att inget av lagen är nöjda med kryss här. Därför tror vi på en svängig match med mycket målchanser. Båda lagen har anfallare som håller hög klass och 12 känns som ett bra spel i den här matchen.

Match 13. Wolverhampton – Rotherham (1)

Wolverhampton är det bättre laget och får tipset. Även om Rotherham känns lite på gång så är det i hemmaspelet man varit bra. Borta har man haft det väldigt svårt hela säsongen så vi spikar ettan på Wolves här.

Kommentarer om veckans stryktips

Här nedan följer lite tankar om veckans stryktips och även systemet som vi valt att tippa.

– Vårt systemspel är ett reducerat system som bygger på 4 helgarderingar och 4 halv garderingar för 144 kronor med 12 rättsgaranti. Det innebär att träffar vi 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad. Skulle vi ha 11 rätt på ramen så är det minst 10 rätt på en utskriven rad men med lite flyt så kan det alltså ändå stämma in och ge 11 rätt i det läget.

– Veckans säkraste match tror vi Chelsea är hemma mot Burnley

– Skrällen tror vi Swansea kan stå för hemma mot Manchester United

– Aston Villa sparkade sin manager och det brukar alltid kunna leda till en tillfällig uppgång.

– Tänk på att Arsenal och Chelsea har Champions League spel som lurar runt hörnet och kan påverka utgången.

Ja då ses vi på lördag igen!

Hur tippar ni? Vilken är er säkraste match på tipset och var hittar vi skrällarna