Veckans stryktips bjuder på 13 miljoner i jackpot och ett par härliga Premier League matcher på kupongen. Förra veckan var det 20 miljoner i jackpot men skrällarna uteblev. Lite längre ner till höger har ni skadeläget i Premier League vilket kan vara bra att kika på innan ni sätter era streck på kupongen. Här följer veckans stryktipsförslag.

Stryktipset vecka 06, 2015, R-4-4-144

Match 1. Everton – Liverpool (x2)

Helt klart bäst form för Liverpool som verkar riktigt på gång nu. Everton vann visserligen senast borta mot Crystal Palace men hade bara 1 skott på mål i den matchen. Visst det är ett sprakande derby och allt kan hända. Streckprocenten väger över för Everton men jag tycker ändå att Liverpool får bära favoritskapet här trots bortaplan. Man var nära att slå ut Chelsea i ligacupen och övertygade senast mot West Ham hemma. Sturridge tillbaka vilket kommer höja laget ytterligare. Liverpool har en i princip skadefri trupp att välja från. Dessutom slog man ut Bolton i FA-cupen i veckan så moralen borde vara på topp. Everton har ett tungt avbräck i Tim Howard som ser ut att missa matchen. Pienaar och Osman testas sent i hemmalaget. Vi inleder stryktipset med x2 vilket vi tror räcker långt i Merseyside derbyt.

Merseyside derby brukar innebära tuffa tag och videon (som är gjord av Liverpoolsupporter) nedan är en förhandstitt inför vad som väntar på Lördag.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4XjPy8FxCzE[/youtube]

stryktipsförslag vecka 06Match 2. Aston Villa – Chelsea (x2)

Aston Villa torskade mot Arsenal med 5-0 borta senast men det lär inte bli samma siffror nu. Chelsea jagar titeln och kommer så klart gå för 3 poäng. Det är dock inte helt givet på Villa Park. Chelsea kryssade (1-1) hemma mot City senast. Frågan är om Juan Cuadrado kommmer få debutera för Londonklubben? En ytter som är otroligt snabb och teknisk men lite väl bollkär ibland. Kommen ändå bli spännande att följa och han lär bli en injektion till ligan. Vi tror på jämn match och kanske kan Aston Villa klara krysset så tipset får bli x2 i den här matchen.

Match 3. Leicester – Crystal Palace (1x2)

Båda lagen har spelat bra på slutet. Palace hade 4 raka segrar innan förlusten hemma mot Everton senast. Leicester har ryckt upp sig men har inte riktigt kontakt med lagen ovanför strecket. Man får hela tiden kämpa för att behålla kontakten. En vinst här kan göra att man lämnar jumboplatsen bakom sig. Motivation och hemmaplan kan mycket väl slå klass i det här fallet. Vi väljer att helgardera då utgången är oviss. Vårt tips 1×2!

Match 4. Manchester City – Hull (1)

Frågetecken för Citys form enligt statistiken men man har mött bra motstånd i form av Arsenal och Chelsea sista tiden och den senaste matchen mot Chelsea borta så visade man mästarklasser då man pressade tillbaka Londonlaget i andra halvlek. City har en skadefri trupp att välja ifrån. Hulls form är allt annat än bra. 5 förluster på de 6 senaste gör att vi spikar ettan på tipset.

Match 5. Queens Park Rangers – Southampton (x2)

4 raka förluster för QPR och 2-10 i målskillnad gör att laget nu återigen halkat ner under nedflyttningsstrecket. Southampton förlorade lite överaskande i veckan hemma mot Swansea med 0-1. I den matchen vann man skotten med 8-4 och hade bollinnehav 72-28 i procent. För er som såg matchen så var man klart bättre och jag tror inte att det är något fel på formen. QPR som är kassa i bortaspelet har plockat sina poäng hemma den här säsongen där man är svårslagna. Jag tror ändå att x2 räcker långt här men bör helgarderas tidigt för er som har råd.

Match 6. Swansea – Sunderland (1)

Swansea parkerade bussen mot Southampton och fick med sig 3 poäng i den svåra bortamatchen. Sunderland har två raka segrar och lyft sig senaste tiden. Svårare motstånd dock nu där Sebastian Larsson och Sunderland kommer få en svår nöt att knäcka. Swansea är taktiska och spelar väldigt bra emellan. Framför allt på hemmaplan. Frågan är hur man kommer klara sig utan Bony på topp? Vi tror man löser uppgifter och vinner och spikar därför ettan!

Match 7. Brighton – Nottingham (12)

Två lag som har vikande form. Antingen förlorar man eller så vinner man sina matcher och man är helt opålitliga när det gäller spelet. Inget av lagen har kryssat någon av sina 7 senaste matcher. Därför känns 12 givet på kupongen och blir vårt tips.

Match 8. Fulham – Birmingham (1x2)

Många tror på hemmalaget i den här drabbningen. Tio tidningars tips har en etta på stryktipset men vi är inte så säkra på det utan skulle vilja varna för Birmingham här. Birmingham är rejält svårspelade och har sista tiden sett stabila ut bakåt då man släppt in väldigt lite mål. Det som varit lagets dilemma den här säsongen är målskyttet framåt. Jag tror att man har chansen att vinna här då Fulham spelar målrika matcher och ofta släpper in ett eller två mål i sina matcher. Kan man ligga tight som vanligt i defensiven så har man chans att kontra och vinna här. Vi helgarderar och hoppas på skräll där tvåan endast är streckad till 21 % i dagsläget.

Match 9. Leeds – Brentford (1x2)

Leeds har varit ojämna hela säsongen men sista matcherna har man spelat väldigt tight där man nu har fyra raka matcher utan förlust. I sin senaste hemmamatch slog man serieledaren Bournemouth vilket var starkt och det känns som man är på gång och hittat formen. Man har dock en tuff uppgift här då Brentford vid vinst blandar sig i striden om direktuppflyttning till Premier League. Svårt att säga vilket håll det lutar åt så vi väljer att helgardera på tipset.

Match 10. Millwall – Huddersfield (1x2)

The New DenHuddersfield har ett övertag lagen inbördes då man brukar trivas på The New Den. Huddersfield har fyra raka segrar mot Millwall och det känns som att formen är lite bättre. Dock kämpar Millwall för sin överlevnad i Premier League och varje poäng är så klart livsviktig. Huddersfields bortafacit är inget vidare den här säsongen och kanske kan Millwall få chans till revanch efter fjolårets hemmaförlust som slutade 0-1. Millwalls fans är kanske de mest fanatiska i hela ligan och räkna med att det kommer vara rejält tryck på The New Den på Lördag. Se upp med Ricardo Fuller som avgjorde senast för Millwall. Ni känner kanske igen den gamla Jamaicanen som gjorde 43 mål för Stoke i Premier League på sina 183 matcher för klubben. Vi väljer att helgardera då det känns vidöppet!

Match 11. Rotherham – Ipswich (2)

Motivation slår klass heter det ju men i det här fallet lär båda lagen vara rejält motiverade. Rotherham kämpar för att hänga kvar och Ipswich jagar direktuppflyttning till Premier League. Ojämn form på båda lagen. Ipswich har problem med målskyttet. I de 5 senaste matcherna så har man bara lyckats att göra mål i två av dem. Det borde kunna lossna mot Rotherham som släppt in väldigt mycket mål på hemmaplan. Ipswich är klasser bättre och vi spikar tvåan.

Match 12. Sheffield Wednesday – Cardiff (1)

Usel form för Cardiff som har 4 raka förluster. Dessutom har man endast 1 seger i bortaspelet den här säsongen vilket är för dåligt om man ska vara med och kämpa om kvalplatser. Båda lagen har hamnat i inge mans land i tabellen så vi tror att den största motivationen kommer ligga hos hemmalaget och hemmafansen. Vi chansar och spikar ettan!

Match 13. Wigan – Bournemouth (2)

Wigan räcker inte till i år och det är väldigt synd att se hur laget sakta men säkert brutits ner sedan man spelade i Premier League. Bournemouth toppar serien men har en del oväntade förluster sista tiden. Vi tror att man ändå är så pass mycket bättre och att spika tvåan till 48 % känns helt ok då kupongen saknar givna tecken.

Kommentarer om Stryktipset

– Systemet på Stryktipset bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar med 12 rättsgaranti för 144 kronor. Det är ett reducerat system vilket innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

– Det är 13 miljoner i jackpot på tipset vilket borde leda till fin utdelning

– Veckans säkraste match tror vi att Manchester City är hemma mot Hull

– Skrällen tror vi Birmingham kan stå för borta mot Fulham

Yes, Då ses vi på Lördag igen.. Mot miljonerna!

Var spikar ni på tipset? Vill ni läsa mer om hur ni kan vinna på odds och betting riskfritt så spana in vår guide här.