Speltips Tottenham Real MadridIkväll möts Tottenham – Real Madrid på Wembley i London. Tottenham lånar som bekant arenan under tiden deras nya arenabygge blir klart. Igår kväll åkte det andra Londonlaget Chelsea på en riktigt smällkaramell när man förlorade mot Roma med 3-0 borta. Det visar verkligen att italiensk fotboll är på gång och att Chelsea inte har hittat rätt den här säsongen än.

Bale tillbaka

Även om inte Tottenham spelar på White Harte Lane ikväll så kommer Bale vara tillbaka i London och förmodligen hyllas. Han är Tottenhams dyraste försäljning genom tiderna och har gjort mycket gott för klubben i sina dar. Så allt annat än en hyllning vore konstigt. 1-1 blev resultatet när lagen möttes senast i Madrid. Magkänslan säger att Tottenham har en god chans att störa världsstjärnorna från Spanien. Det viskas i korridorerna om att Harry Kane kanske kommer starta det här mötet då han återhämtat sig snabbt. En som varit avstängd i Champions League är Dele Alli men han är nu tillbaka och lär gå in från start. Alli bidrar oerhört mycket med sin kondition där han orkar fylla på i anfallen och komma in bra i boxen för att motta Christian Eriksens precisa inlägg. Ett Tottenham som gasar ikväll tror jag vi kommer få se och det borde kunna bli en underhållande match. Det var underhållande i Madrid och där borde bli det ikväll också. Räkna med ett fullsatt kokande Wembley med 90.000 åskådare.

Förväntad startelva Spurs

Lloris,
Alderweireld, Sanchez, Vertonghen,
Aurier, Dier, Winks, Rose,
Eriksen, Alli,
Kane

Förväntad startelva Real Madrid

Casilla;
Achraf – Varane – Ramos – Marcelo
Modric – Casemiro – Kroos;
Isco;
Benzema – Ronaldo

Speltips

Ja det är inte svårt att tro att vi kommer få se målchanser ikväll. Med så många världsstjärnor på planen samtidigt så kommer de uppstå målsituationer tack vare tekniska nummer och briljanta anfall. Får vi ett tidigt mål så kommer matchen förmodligen öppna upp sig ännu mer oavsett vilket lag som gör målet. Lyssnade man på Viasatstudion igår så konstaterades det också att det görs mycket fler mål i Champions League nu än tidigare år. Trenden är således positiv. Utifrån det och vilka lag som står på planen ikväll så är vårt speltips inför matchen:

Mer än 2.5 mål i matchen till oddset 1.55 @Unibet

Om du vill spela på Tottenham – Real Madrid ikväll så kan du bland annat göra det hos följande spelbolag.

 

SpelbolagBonus (Odds/Sport)Kronor 
Unibet erbjudande500 %500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
Betway erbjudandeGratisspel1000 krHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
NordicBet erbjudande100 %1000 kr + 250 kr riskfrittHämta Bonus
Betsafe erbjudande100 %2000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Expekt erbjudande500 %500 krHämta Bonus
ComeOn erbjudande400 %400 krHämta Bonus
betfair erbjudande100 %1000 krHämta Bonus