På Champions League schemat denna tisdag 6/3 står de två matcherna Liverpool – FC Porto och PSG – Real Madrid. Man riktigt längtar till de här heta Champions League matcherna, särkilt såhär i utslagningsfasen när varje match mer eller mindre är vinna eller försvinna. Nu är det åttondelsreturer som ska spelas och kanske inte just matchen Liverpool – FC Porto är den mest spännande ur den aspekten. Detta eftersom det hela mer eller mindre är avgjort innan kvällens returmatch i åttondelsfinalen ens blåst igång. Det var verkligen proppen ur för Liverpool i Porto för tre veckor sedan. FC Porto fick se sig besegrade på hemmaplan med hela 0-5 av ett sanslöst effektivt Liverpool.

Nytt GRATIS Erbjudande! Läs om hur du kan spela 7 gratis odds på hockey (pre-match och live) varje vecka här!

SE ALLA FÄRSKA CHAMPIONS LEAGUE ERBJUDANDEN, KLICKA HÄR!

Speltips Liverpool – FC Porto 6/3

Liverpool – FC Porto blir något lurig match att spela på men samtidigt väldigt intressant! Vi på Svenskt Spel kommer först och främst spela live betting på matchen där vi ser massor av intressanta scenarier som kan utspela sig under matchens gång.

Troligtvis kommer FC Porto ändå göra ett ärligt försök till att hämta igen underläget på 5 mål ifrån första mötet. För att en upphämtning överhuvudtaget ska vara möjlig krävs full satsning framåt från första sekunden och bara hoppas på att det går vägen för deras del. Ytterligare en portion tur samt oskärpa från Liverpools sida behövs för att något sådant ska kunna ske. Detta kommer i sin tur öppna upp för Liverpool kontringar på vid gavel. Beroende på vad vi en bit in i matchen kan se hur lagen då lyckas i sina olika taktiker så kan vi agera med våra live odds spel utifrån det. Men visst vill vi ha ett pre-match spel på matchen också vilket gör åttondelen ännu mer spännande!

När det gäller att spela ett odds innan matchstart har vi funderat i banorna kring marknader som vinnare, hörnor, gula kort, asian handicap och BLGM-spel. Men valet föll till slut på att lira vårt spelodds på en glödhet målskytt istället. Det finns en spelare som stuckit ut den senaste tiden och visat sig vara hetare än någon annan spelare i dessa två lag. Sadio Mané är namnet! Liverpool’s 25-årige senegales spelandes på mittfältet/anfallet har varit i en sanslöst fin form på sistone. 5 mål på de 3 senaste matcherna har det blivit från honom. Han gjorde hela 3 mål i den första omgången av åttondelsfinalen i Champions League mot FC Porto. Så visst skulle han kunna göra ett till idag inför de egna hemmafansen!?

  • Match: Liverpool – FC Porto (Champions League)
  • Speltips: Målskytt under ordinarie tid – Sadio Mané
  • Odds2,62 @ Betway (Få 1000 kr i välkomstbonus + 100 kr gratisspel!)
  • Insats: Låg
  • Datum: 2018-03-06 (tisdag 6 mars)
  • Avspark: 20:45
  • Live Stream: ViaPlay – Se tusentals filmer kostnadsfritt 1 månad på Viaplay!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-03-06 kl. 10:23 men kan komma att ändras.

Fler Champions League odds här:

Unibet: 500% Bonus upp till 500 kr

ComeOn: 400% Bonus upp till 600 kr

NordicBet: 100% Bonus upp till 1000 kr + 250 kr Riskfritt spel

Betsafe:100% Bonus upp till 2000 kr

bet365:100% Bonus upp till 1000 kr i spelkrediter

Betway: 100% Bonus upp till 1000 kr

William Hill: 100% Bonus upp till 1000 kr

Betfair: 100% Bonus upp till 1000 kr

Betsson:100% Bonus upp till 1000 kr