Australiens Grand Prix 2018 är årets första F1 lopp som körs söndag 25 mars med start klockan 07:10 svensk tid. Alla vi vänner av Motorsport och då förstås Formel 1 i synnerhet kan äntligen andas ut. Som vi väntat men nu kör vi!

Se Formel 1 i alla dina enheter på ViaPlay här >>>

Inför Australiens Grand Prix så har Lewis Hamilton utmärkt sig med att vara snabbast i kvalet och startar därför i pole position i söndagens tidiga F1 race. Glädjande är att vår svenska Formel 1 stjärna Marcus Ericsson placerade sig på sjuttonde plats i kvalet som får ses som en skön framgång för både honom och Sauber stallet. Vi får verkligen hålla tummarna för att Sauber närmat sig stallkonkurrenterna inför den här F1- säsongen vilket försäsongen ändå verkat visa. Och visst skulle det vara roligt om Marcus Ericsson lyckades göra ett sjukt bra race i Australiens Grand Prix och ta sig in bland de 10 främsta vilket därmed skulle ge honom poäng. Drömma får man och drömmar kan slå in!

Resultatet från Australiens F1-kval:

 1. Lewis Hamilton, Mercedes
 2. Kimi Räikkönen, Ferrari
 3. Sebastian Vettel, Ferrari
 4. Max Verstappen, Red bull
 5. Daniel Ricciardo, Red bull
 6. Kevin Magnussen, Haas
 7. Romain Grosjean, Haas
 8. Nico Hülkenberg, Renault
 9. Carlos Sainz, Renault
 10. Valtteri Bottas, Mercedes
 11. Fernando Alonso, McLaren
 12. Stoffel Vandoorne, McLaren
 13. Sergio Perez, Force India
 14. Lance Stroll, Williams
 15. Esteban Ocon, Force India
 16. Brendon Hartley, Toro rosso
 17. Marcus Ericsson, Sauber
 18. Charles Leclerc, Sauber
 19. Sergey Sirotkin, Williams
 20. Pierre Gasly, Toro rosso

Australiens Grand Prix Speltips

Fjolårets Formel 1 mästare Lewis Hamilton ser grymt snabb ut även i år. Med tanke på kvalet inför söndagens Australiens Grand Prix, som han närmast i utklassningsstil vann, pekar allt på att vi får se britten Lewis Hamilton vinna årets första Grand Prix race. Vi på Svenskt Spel väljer att spela på honom som segrare till oddset 1,40 hos bet365!

[table id=bet365 /]

Vinn en resa till Monacos Grand Prix

Vill du se världens största Formel 1 race live? Ta chansen att vinna en lyxig vistelse med biljetter för dig och en vän till Monacos Grand Prix söndagen den 27 maj 2018.

Spänn fast dig, för det kan bli du som kommer först över mållinjen i Mr Green’s Slot-race och får vinna en VIP-resa till Monaco, inklusive två exklusiva biljetter till Monacos Grand Prix (Formel 1)! Men det är inte allt! Mr Green lottar också ut 305 000 kr i kontantvinster om du deltar någon gång under tävlingsperioden från fredag 23 mars till måndag 2 april, 2018.

Allt du behöver göra är att spela rundor på minst 5 kr per drag på utvalda spelmaskiner hos Mr Green:

Spelen som gäller för tävlingen om en resa till Monaco och dess F1 Grand Prix är:

 • Gold Rush
 • Ancient Egypt
 • Diamond strike
 • Chilli Heat
 • 7 Piggies

Topp-500 spelare med största enskilda vinst för en enskild runda vinner varsitt pris, och nr. 1 vinner vår storvinst!

Vad väntar du på? Hoppa i cockpitten och ta topplatsen på prispallen!

Storvinsten

Vinstpaketet är ett exklusivt sådant! åk till Nice och Monaco på Franska Rivieran och upplev sol, bad, lyx och framförallt en av världens största och populäraste Formel 1 tävlingar i Monaco Grand Prix!

Allt detta ingår i storvinsten:

 • Två tur-och-retur biljetter från Europa till Nice, Frankrike.
 • 2 nätter för två på fyrstjärnigt hotell på Franska Rivieran.
 • Privat tur-och-retur transport från hotellet till Monte Carlo.
 • 2x biljetter för finaldagen för Monaco Grand Prix på övre läktaren.
 • 5000 kr i fickpengar

Andra till 500:e pris

Blir det inte du som tar hem förstapriset utan istället hamnar på allt ifrån andra till femhundrade plats i tävlingen så kommer du inte gå lottlös härifrån ändå. Fina kontantvinster delas ut enligt placeringarna här:

 • 2:a 20 000 kr
 • 3:e 10 000 kr
 • 4:e – 10:e 5000 kr
 • 11:e – 50:e 2000 kr
 • 51:a – 100:e 1000 kr
 • 101:a – 200:e 500 kr
 • 201:a – 500:e 200 kr

 

Tävlingsvillkor

Kampanjperiod: Fredag 23 Mars, 2018 – Måndag 2 April, 2018.

”Kampanjen” avser hädanefter hela “Slot Race”-kampanjen.

Kampanjen pågår från 10:00 CET den 23/03/2017 till 23:59 CET den 02/04/2018.

Spelare måste spela på utvalda spelmaskiner med riktiga pengar och minst 5kr per snurr för att kvalificera för kampanjen.

Följande spel är kvalificerande: Gold Rush, Ancient Egypt, Diamond strike, Chilli Heat och 7 Piggies.

Realtids-topplistor visas i kvalificerande spelklienter.

Topp-500 spelare med störst vinst på en enskild runda vid slutet av kampanjperioden vinner priser.

Detta är en nätverkskampanj som genomförs i samarbete med spelleverantören Pragmatic Play.

Storvinsten

En (1) spelare kommer att vinna en all-inclusive-resa till Franska Rivieran för två (2), inklusive biljetter för sista dagen av Monaco Grand Prix.
Storvinsten inkluderar:

 • Tur-och-retur flyg för två (2) från Europa till Nice, Frankrike.
 • 2 nätter för två (2) på fyrstjärnigt hotell på Franska Rivieran.
 • Tur-och-retur privattransport från hotellet till Monte Carlo.
 • 2x biljetter till finaldagen för Monaco Grand Prix på övre läktaren.
 • 5000 kr i fickpengar.

Vinsten måste användas i maj vid tiden för 2018 års upplaga av Monao Grand Prix. Sammanlagt värde på storvinsten är 50 000 kr. I fall att kampanjens storvinst av någon anledning inte kan levereras eller erbjudas till vinnaren eller om vinnaren föredrar ett kontantalternativ, kommer ett kontantalternativ lika med totalvärdet för storvinsten minus 7% förmedlingsavgift erbjudas istället för storvinsten enligt Pragmatic Plays eget gottfinnande.

Spelarens ansvar

Spelaren ansvarar för att hans/hennes registrerade telefonnummer är tillgängligt och uppdaterat. Om spelaren inte kan nås inom sjuttiotvå (72) timmar efter kampanjslut, kommer vinsten att tilldelas till nästa spelare på topplistan.

Mr Green förbehåller rätten att enligt eget gottfinnande diskvalificera individer som funnits ha manipulera deltagande-processen eller kampanjmekaniken, eller som har funnits ha agerat i strid med dessa regler och villkor eller i strid med regler och villkor för någon annan kampanj eller i övrigt anses ha agerat på ett osportsligt och/eller störande sätt.

Vinnaren och reskamrater ansvarar själva för att se till att de innehar giltiga pass och övrig resedokumentation som kan krävas för internationella resor. Reskamraten måste resa samtidigt och enligt samma schema som vinnaren.

Vinnare och reskamrater ansvarar själva för sitt agerande vid mottagande av pris och går med på att följa alla gällande lagar och regler som rör mottagande och nyttjande av vinsten, inklusive, men inte begränsat till, konsumtion av alkohol. Mr Green ersätter inte förlorade, skadade eller stulna biljetter, resekuponger eller presenter.

Återbetalning eller kompensation kommer inte medges ifall av avbrutna eller försenade flyg eller ifall en resa av personliga skäl ej kan genomföras. Resa och boende erbjuds i mån av tillgång. Resor lyder under dessa regler och villkor och flygbolagets regler och villkor, så som uppges på passagerarkontrakt.

Alla kostnader och oförutsedda resekostnader som inte uttryckligen anges i dessa regler och villkor, inklusive, men inte begränsat till, marktransport, måltider, oförutsedda utgifter, passageraravgifter och skatter, tilläggsavgifter, flygplatsavgifter, serviceavgifter eller anläggningsavgifter, personliga kostnader på boendet, säkerhetsavgifter, skatter eller andra kostnader är vinnarens enskilda ansvar.

Regler och villkor för kontantvinster:

Fyrahundranittionio spelare (499) kommer vinna en andel av 305 000kr i kontanter.

Kontantvinsterna är som följer:
2:a 20 000kr
3:e 10 000kr
4:e – 10:e 5000kr
11:e – 50:e 2000kr
51:a – 100:e 1000kr
101:a -200:e 500kr
201:a -500:e 200kr

Samtliga kontantvinster krediteras till vinnande spelares konto inom sjuttiotvå (72) timmar efter kampanjslut.

Samtliga kontantvinster som delas ut är riktiga pengar och omfattas därför inte av omsättningskrav.

Allmänna regler och villkor:

Mr Green förbehåller sig rätten att när som helst ändra på, pausa eller avbryta kampanjen.

Ifall en spelares konto utesluts på eget bevåg eller till följd av betänkligheter rörande ansvarsfullt spelande före eller under kampanjperioden, kommer spelaren automatiskt uteslutas från vidare deltagande i kampanjen, även om denne redan börjat delta.

Innehåll på Mr Greens hemsida kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel. Mr Green förbehåller rätten att när som helst och utan vidare notis ändra på innehåll på sin hemsida.

Mr Greens allmänna regler och villkor gäller