Champions League Rock’n’Roll 10/4 – Pepp från Pep krävs!

apr 10, 2018

Kvartsfinalreturerna är på ingång i Champions League och i den här tisdagens två matcher, AS Roma – Barcelona och Manchester City – Liverpool ska tisdagskvällens båda hemmalag försöka sig på den något otacksamma uppgiften att hämta igen 3-målsunderlägen från första omgången. Det krävs nog tvättäkta rock’n’roll på fotbollsplanerna från hemmalagens sida om det ska bli en fortsättning på det här cupäventyret. Matcherna blåser igång klockan 20:45 och du ser Roma – Barcelona på TV6 och ViaPlay samt Manchester City – Liverpool på ViaPlay.

Spana in alla härliga odds erbjudanden på Champions League här!

City sviktar, upplagt för Liverpool?

Har Manchester City hamnat i en liten formsvacka månne? Häromdagen förlorade City mot storebror United vilket innebar den blott andra Premier League förlusten för säsongen. City’s första ligaförlust denna säsong kom annars just mot dagens motståndare i januari. Och förra onsdagen släppte Liverpool lös alla hästar man hade och gick på knock direkt i första kvartsfinalmötet mot Manchester City. Överlägsna Premier League ledarna City blev totalt tagna på säsongen av Liverpools framfart i inledningen av matchen och när de hämtat sig från chocken efter halvtimmens spel så stod det 3-0. Målskyttarna Mohamed Salah, Sadio Mané och Alex Oxlade-Chamberlain såg ut att flyga fram över gräsmattan där oförstående City spelare agerade statister.

Pep depp eller triumf?

Vi kan lova att spelarna i Manchester City säkerligen fick höra ett och annat halvfult ord från Pep Guardiolas mun i halvtidspausen. Men det verkade hjälpa föga då ett frustrerat Manchester City inte fick till det i andra halvlek heller. Dock lyckades man hålla tätt bakåt i andra vilket var ett måste för att fortfarande hålla den kvartsfinalen vid liv.

Nu är det ju faktiskt inget totalt katastrofläge för City att ta igen det här, det kunde faktiskt varit ännu värre. Manchester City har under i stort sett hela säsongen varit kapabla att vinna mot lag som Liverpool med minst 3 mål på den egna hemmaplanen Etihad Stadium. Senast lagen möttes med dessa förutsättningar där City agerade hemmalag och Liverpool bortalag den 9:e september förra hösten så vann Manchester City med hela 5-0! Så visst lever kvartsfinalen ännu och det kan visa sig bli en oerhört spännande returmatch det här. Får vi se ett relativt tidigt hemmamål och there is only two left to do!

Men räcker ljuset till?

En ljuspunkt för Manchester City inför mötet med Liverpool är skadesituationen. Bara Mendy verkar vara borta från spel, i övrigt är laget intakt. Liverpool däremot har flera kännbara skador att tampas med. Henderson sägs vara definitivt borta och Salah samt Robertson är ett osäkra kort. Alla tre fanns med i startelvan i första mötet. Ska det här bli faktorn som bringar Liverpool på fall?

Tipset

Vi tror fortfarande på att Liverpool reder ut den storm som väntar i Manchester under kvällen trots orosmolnen. Men man ska aldrig säga aldrig och bollen är ju som bekant rund för att slänga till med några passande klyschor inför matchstarten. Valet av speltips faller på att spela Manchester City som vinnare av matchen utan att för den skull ropa ut dem som en semifinalist. Oddset för Manchester City vinst över Liverpool står i skrivande stund 1,50 hos bet365 som ju är världens största spelbolag med massor av spelalternativ som framförallt live odds varianter!

[table id=bet365 /]

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-04-10 kl. 07:36 men kan komma att ändras.

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK