Champions League Speltips 11 April 2018

apr 11, 2018

Favoritfallens gårdagsafton

Gårdagens Champions League fotboll blir i det korta perspektivet en kväll ihågkommen för favoritlagens fall. Största överraskningen, som nog många med handen på hjärtat inte såg komma, var Romas vinst över Barcelona med 3-0. Då första mötet slutade 4-1 till Barca räckte nu Romas 3-0 vinst precis för att rycka semifinalbiljetten ur näven på motståndaren tack vare fler gjorda mål på bortaplan. Vi kan bara konstaterat att Barcelona återigen gjorde en sådan där nästan oförklarlig plattmatch i Champions League vilket vi sett dem göra ett par gånger de senaste åren. Särskilt uppmärksammad var kanske 0-4 förlusten mot PSG i Paris i fjol där Barca ändå på ett mirakulöst sätt lyckades vända på steken i returen på Camp Nou genom 6-1. Skillnaden den här gången var att hemma/borta spelet så att säga var det omvända. Kanske hade det blivit annorlunda om Barca åkt på 0-3 förlusten mot Roma i ett första möte istället så de hade haft chansen att avsluta med göra om och göra rätt på hemmaplan istället?

Gårdagskvällens andra favoritfall där Manchester City fick ge sig mot Liverpool var kanske mer på förhand inget egentligt favoritfall, i alla fall inte om man ser till var semifinalbiljetten till slut skulle hamna. Sedan Liverpool vann första kvartsfinalmötet med 3-0 var det istället säsongens Premier League dominant Manchester City som hade den stora pressen på sig i returmötet. Och allt började exakt så som nog Pep Guardiola önskat sig när City’s Gabriel Jesus nätade redan i den 2:a spelminuten. Resten av matchen blev ytterligare ett bevis på hur Manchester City tappat formen på sistone och hur osäkerheten smugit sig in i bland spelarna i laget. Slutligen blev det en 1-2 förlust för Manchester City igår kväll och Liverpool kunde ta sig vidare i Champions League slutspelet med sammanlagt 5-1 i målskillnad.

Favoritlagens kväll 11 april?

Idag onsdag 11 april är det två nya semifinalbiljetter som står på spel när vi väntar in matchstarten klockan 20:45 för Bayern München – Sevilla och Real Madrid – Juventus.

Om vi tar och kikar på Bayern Münchens möte med Sevilla ikväll så har tyskarna redan en fot i semifinalen i och med 1-2 segern på bortaplan i det föregående mötet. Men Sevilla är ett sådant där ”obehagligt” lag att möta då de förut många gånger om visat att de kan prestera uppseendeväckande bra i bortaspelet. Manchester United fick erfara just detta i åttondelsfinalen då United hade gjort precis vad man önskade i första matchen genom att spela oavgjort. Men när sedan Sevilla kom på besök på Old Trafford så visade de prov på sin farlighet när motståndaren vaggats in i någon sorts trygghet i att spela på sin hemmaarena inför massor av hemmafans med ett bra resultat i ryggen. Sevilla chockade många med att vinna med 1-2 vilket istället tog dem vidare till matcherna mot Bayern München.

Dock tror vi att Bayern München är ett mer pålitligt lag än Manchester United då det är stor skillnad mellan lagen i hur de spelat totalt under säsongen. Manchester United har absolut varit stabilare resultatmässigt än förra säsongen men har ändå på något sätt känts osäkra under flera perioder denna säsong. De dåliga matcherna har så att säga kommit med jämna mellanrum. Bayern München har å sin sida varit stabiliteten personifierad och leder till exempel Bundesliga med hela 20 poäng före närmaste lag Schalke.

Speltips: Bayern München vinner över Sevilla

Odds: 1,25 @ betsafe (betsafe är i vår tycke marknadens mest fartfyllda spelbolag med stort fokus på Motorsport (bl.a. Formel 1), Kampsport (bl.a. UFC/MMA), Trav & Galopp och Virtuell Sport.

Spana in alla härliga odds erbjudanden på Champions League här!

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK