Allsvenskan Fredagen den 13:e med GIF Sundsvall – Malmö FF

apr 13, 2018

Tur eller otur fredagen den 13:e?

Ja det är frågan när vi ger oss på spel i den förstnämnda av kvällens Allsvenska fotbollsmatcher GIF Sundsvall – Malmö FF och Trelleborgs FF – Örebro SK.

Giffarna spelar sin andra match i Allsvenskan för säsongen och gör det återigen på hemmaarenan Norrporten Arena i Sundsvall. Första matchen mot Örebro blev mållös 0-0 och nu när man denna fredagkväll 13 april möter den största favoriten Malmö blir det förstås inte lättare att göra mål. Men så finns ju den där aspekten med tur och otur alltid med. Kanske står turen på Sundsvalls sida i mötet med Malmö?

Malmö FF vann sin säsongspremiär på bortaplan mot Elfsborg med 1-2 och följde upp den segern med att spela oavgjort 1-1 hemma mot AIK i måndags. Såklart är Sundsvall storfavorit att vinna matchen enligt spelbolagen där betfair i skrivande stund erbjuder det bästa oddset 1,55 på bortaseger.

Går vår egen väg i oddsdjungeln

Men vi väljer en annan väg att gå i speldjungeln. lockelsen är för stor att spela ett underspel på antal mål med tanke på hur relativt målfattiga tillställningarna varit hittills när de båda lagen varit i farten såhär i säsongsinledningen. Att Malmö också kommer ha resan till Sundsvall i benen på en arena där hemmalaget alltid är starka, åtminstone försvarsmässigt, borgar för få mål tror vi.

Tipset går därför till spel på totalt under 3,5 mål i matchen GIF Sundsvall – Malmö FF till oddset 1,40 hos unibet. Vi var nära att satsa pengen på under 2,5 mål hos unibet till 2,08 i odds men säkrar upp och slänger in en lite större peng istället. Dessutom lär vi spela livebetting på matchen också för att göra spänningen ännu större denna otursfredag där vi vänder allt till en turfredag istället!

Du är väl medveten att du som ny kund hos unibet får 500% bonus och bara behöver sätta in 100 kr för att få totalt 600 kronor att spela för!

 

 

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK