Premier League Torsdag 19 April: Burnley – Chelsea

apr 19, 2018

Vi utropar ett hurra för alla härliga fotbollsmatcher som spelas under vardagarna den här veckan och torsdagen den 19/4 är inget undantag! Av dagens matcher i fotbollens värld plockar vi ut Burnley – Chelsea som vårt spelobjekt.

Burnley måste väl göra en av sina bästa säsonger någonsin där man nu ligger på en sjunde plats i premier League tabellen bara 2 poäng bakom Arsenal och ett hägrande kval till Europa League nästa säsong. Chelsea som befinner som två placeringar framför Burnley i tabellen är långt ifrån samma framgångsrika gäng man var förra säsongen då man vann Premier League i totalt överlägsen stil.

bethard zlatan

Burnley i fin form

Dagens hemmalag Burnley är också inne i väldigt en fin period med fem raka ligavinster om än inga av topplagen har stått för motståndet. Chelseas självförtroende är med alla säkerhet något stukat så här långt in på säsongen i och med att man hela tiden fått kämpa till sig sina poäng i nästan varenda match. Samma visa var det i förra ligamötet med Southampton borta då man låg under med 2-0 innan vändningen kom med 3 mål inom loppet av åtta minuter. Fin vändning på matchen förstås men det kan inte vara någon jätteskön känsla efteråt ändå när man är tvungen att göra bragdartade perioder i matcherna för att det ska sluta väl. Det håller inte i längden.

Chelsea storfavorit?

Chelsea är storfavorit att vinna mot Burnley enligt spelbolagen men vi undrar verkligen om det blir så enkelt för Chelsea att knipa åt sig 3 poäng på bortaplan mot ett formstarkt Burnley? Enligt oss kan matchen sluta lite hur som helst, men vi tror ändock på att båda lagen kommer mäkta med minst 1 mål var i denna torsdagstillställning.

Bethard oddsPremier League tipset 19 april:

  • Match: Burnley – Chelsea (Fotboll: Premier League)
  • Speltips: Båda lagen gör mål
  • Odds: Bästa oddset 2,00 finner vi hos alla fyra spelbolagen: Unibet, Betfair, ComeOn och William Hill som allihopa erbjuder varsina sanslöst fina välkomsterbjudanden till nya spelare!
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-04-19 (torsdag 19 april)
  • Avspark: 20:45
  • Live Stream: ViaPlay

 

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK