Bayern München – Real Madrid Champions League 25/5

apr 25, 2018

Vi har fin lillördagsunderållning denna onsdag 25 april att se fram emot i form av Champions League semifinal-möte nummer 1 mellan Bayern München och Real Madrid. Ska Jupp Heynckes urstarka kollektiv i Bayern eller Zinedine Zidanes maränger med superstjärnan Cristiano Ronaldo i spetsen vinna? Innan vi försöker oss på ett speltips inför matchen Bayern München – Real Madrid så blickar vi bakåt en kortis till gårdagskvällens sanslösa möte mellan Liverpool och AS Roma.

bethard zlatan

Lite om gårdagsmatchen…

Vilken otroligt underhållande Champions League match vi fick se igår mellan Liverpool och Roma. I alla fall om man gillar mål och särskilt om man är Liverpool fan. Tillställningen slutade med att det blev ett rent målfyrverkeri med hela 7 mål där Liverpool rakade in de flesta i 5-2 matchen. Liverpool hade 5-0 tills de slappnade av lite för mycket varvid Roma kunde göra ett par mål i slutet av matchen vilket kan visa sig bli oerhört viktiga för Roma och ödesdigra för Liverpool. Nu ”räcker” det exempelvis med 3-0 eller 4-1 i returen på hemmaplan för att ta sig till final. För att fräscha upp minnet på dig så tog sig ju Roma till semifinalen tack vare att man i returen mot Barcelona i kvartsfinalen gjorde just 3-0 efter att ha varit tvungna att hämta igen ett 1-4 underläge från första matchen. Spänningen lever trots allt vidare i den semifinalen vilket man inte trodde på när det stod 5-0 till Liverpool.

Se här höjdpunkterna från Liverpool – AS Roma i Champions League 24/5:

Speltips Bayern – Real Madrid 25/5

I Champions League har Bayern på sin väg fram genom slutspelet slagit ut såväl Besiktas som Sevilla. Kanske inte på pappret de svåraste lagen att möta men vid det här laget vet vi vad de flerfaldiga tyska mästarna kan prestera på en fotbollsplan. De har precis säkrat sin sjätte raka Bundesliga titel!

Men nu väntar troligtvis tuffast möjliga motstånd i Real Madrid som vunnit Champions League de två senaste åren i rad. Det här semifinalmötet mellan Bayern München och real Madrid skulle lika gärna kunnat vara en final med tanke på hur dominanta de är, och har varit under en längre tid, jämfört med Liverpool och Roma i den andra semifinalen.

Hur kvällens match ska sluta är förstås ovisst men räkna med att Bayern bli svåra att slå hemma på Allianz Arena. Inte sedan under förra sommarens uppehåll när man spelade säsongsförberedande cupmatcher i Audi Cup har Bayern förlorat i München. Och bara tre gånger sedan dess har något lag mäktat med ett oavgjort resultat på Allianz Arena vilket imponerar väldiga.

Däremot vet man aldrig var man har Real Madrid och framförallt Cristiano Ronaldo som kan blixtra till från klar himmel utan att tidigare under en match ha gjort något större väsen av sig. Vi tror på att båda lagen får näta denna lillördagsafton!

Bethard oddsChampions League tipset 25 april:

  • Match: Bayern München – Real Madrid (Fotboll: Champions League)
  • Speltips: BLGM – Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,47 hos Bethard och 1,50 hos Betfair
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-04-24 (tisdag 24 april)
  • Avspark: 20:45
  • TV-kanal: TV6
  • Live StreamViaPlay

 

 

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK