Igår blev det en galen kross när Ryssland vann över Saudiarabien med 5-0. Vackra mål fick vi se och matchen var ett tydligt tecken på att det inte alltid är viktigt att dominera bollinnehavet. Ryssland kontrade sönder Saudiarabien som inte alls levde upp till förväntningarna. De försökte spela sig ur alla lägen och visade prov på fin teknik men det gick alldeles för långsamt. Ryssland var rakare och rappare i sitt spel. Kliniska avslut och 2 mål på övertid skrev slutresultatet till 5-0.

Läs om hur du kan streama fotbolls-VM 2018 här!

Idag har vi på nytt ett målrikt möte att vänta när Egypten tar sig an Uruguay i Grupp A. På förhand ser det här ut att vara den enklaste gruppen i hela VM och man kan säga att Ryssland fått en drömlottning i det här mästerskapet.

Stark offensiv

På förhand låter inte det här som någon toppenmatch men vi tror att det kan bli riktigt intressant då flertalet vassa spelare finns med i båda lagens trupper. Sydamerikaner brukar vara kända för sin tekniska offensiva fotboll och Uruguay har flera giftiga spelare framåt. Cavani och Suarez kanske är hela VM:s giftigaste anfallspar och landet får ses som en riktigt outsider som kan gå långt i det här mästerskapet. Egypten kanske man inte tänker sig är en stor fotbollsnation men till det här mästerskapet har man kanske en av sina bästa trupper någonsin. Mohammed Salah verkar hinna bli spelklar till premiären efter den skada han ådrog sig i Champions League finalen. Annars har man fler namnkunniga spelare där Elneny från Arsenal kommer spela en viktig roll på mittfältet.

Båda lagen gör mål

Med offensiven beskriven ovan så tror vi att det här kan bli en riktigt frejdig match med mycket målchanser. Salah som varit en av Europas vassaste spelare under våren kan säkert hitta målet och Uruguay med Cavani och Suarez på topp lär skapa mycket lägen. Vi tror därför att båda lagen gör mål känns som ett vettigt speltips.

Båda lagen gör mål till fina oddset 2.14 rekas hos LeoVegas sport

leovegas sport