Brasilien – Belgien VM Kvartsfinal Tips & Stream

jul 6, 2018

Hela fotbolls-VM’s stora guldfavorit Brasilien ger sig i kvartsfinalen i kast med den fjärde största vinnarfavoriten Belgien (enligt nuvarande vinnarodds på Unibet). Matchen Brasilien – Belgien sänds i TV4 och via live stream på C MORE här med avspark kl. 20:00 fredag 6 juli 2018. Oddstipset vi ger dig längre ner går i gulgröna färger.

Streama Brasilien – Belgien

Ja det är som sagt på C MORE du kommer att kunna streama Brasilien – Belgien i din mobil, dator, läsplatta och tv-apparat. C MORE låter dig streama fotbolls-VM 2018 live på alla dina enheter var du än befinner dig, och då menar vi inte bara i vårt avlånga land Sverige utan i större delarna av Europa. Passar såklart perfekt för er som gått på semester eller i övrigt befinner er på andra platser utanför det egna hemmet. Extra populärt är det säkerligen också för alla utlandsresenärer som inte vill missa VM-fotbollen nu när det börjar hetta till ordentligt med kvartsfinaler, semifinaler och tillslut om drygt en vecka med La Grande Finale!

Förutsättningar Brasilien – Belgien

Det första vi kan konstatera inför kvartsfinalen mellan Brasilien och Belgien är att brasilianaren Casemiro missar matchen på grund av för många gula kort. Även mittfältaren Douglas Costa med sin muskelskada är ett frågetecken för Brasilien. Surt för de spelare som inte kan vara med om det roliga när det nu gäller en superviktig kvartsfinal och en semifinalbiljett som står på spel. Belgien har inget som hindrar dem från att ställa upp med bästa möjliga elva på fotbollsplanen i Kazan Arena, Ryssland.

Brasilien oförskämt bra

Brasilien fick en något tuff inledning på VM med premiärmatch mot Schweiz i en match som länge stod och vägde. 1-1 slutade mötet där Brasilien stod för de flesta målchanserna men där Schweiz ganska väl hade kontroll på läget bakåt förutom endast vid ett par enstaka tillfällen.

Bollen rullar Brasiliens väg…

När väl premiärnerverna släppte har bollen sedan rullat Brasiliens väg på ett vägvinnande sätt. Klockrena gruppspelsinsatser mot Costa Rica 2-0 och Serbien 2-0 bevisade att oddssättningen hos spelbolagen inte kändes fel som innan VM angav Brasilien som favorit till VM-titeln.

Brasilien fick i åttondelsfinalen möta Sveriges gruppkompis Mexiko. Matchen var ganska jämn när det gäller bollinnehav där faktiskt Mexiko ägde bollen något mer än Brasilien. Dock var Brasilien betydligt hetare framåt och skapade avsevärt mer oreda för motståndarförsvaret än vice versa. 21-10 i målchanser samt 10-1 i skott på mål visar Brasiliens överlägsenhet i det hänseendet. Det är inget konstigt att Brasilien får agera favorit även inför kvartsfinalmötet med Belgien under fredagskvällen. Se här höjdpunkterna från Brasiliens möte med Mexiko:

Belgiens gruppkross

I gruppspelet imponerade Belgien stort genom att vinna alla sina matcher mot i tur och ordning Panama 3-0, Tunisien 5-2 och England 1-0. Belgien såg ut att vara precis så bra som spelarmaterialet gjorde gällande. Storstjärnorna klickade tillsammans i alla lagdelar. Vincent Kompany, Kevin De Bruyne , Eden Hazard, och Romelu Lukaku såg ut att stortrivas med varandra och firade framgångar på planen exakt som alla belgare önskat inför mästerskapet.

Japan överraskade i åttondelen

Men VM-äventyret höll sedan på att få ett abrupt slut för belgarna i den efterkommande åttondelsfinalen mot Japan. Belgien låg under med 0-2 ända till och med den 69:e spelminuten och hade under matchen så långt haft förbenat svårt att åstadkomma några rejält farliga målchanser framåt. Men där och då blev det proppen ur för Belgien och Japan fick se både en reduceringsboll och en kvitteringsboll rulla in i de egna nätmaskorna på bara 5 minuter. Sedan följde spännande slutminuter av matchen där anfallen böljade fram och tillbaka åt båda håll. När det bara återstår sekunder kvar av ordinarie matchtid så har Japan en hörna och flyttar fram merparten av laget för att om möjligt avgöra matchen och därmed slippa förlängning. Och förlängningen slapp dem, men kanske inte på det sätt som de hoppades på. För efter att hörnan slogs tog den belgiske målvakten Thibaut Courtois hand om bollen och satte snabbt bollen i spel igen, varvid belgarna blixtsnabbt kontrade in ett mål. Minst sagt snöpligt för japanerna som sista minuterna känt att de kommit närmare ett mål än belgarna. Se här matchutdrag från FIFA’s egna YouTube kanal:

Brasilien – Belgien Speltips

Vi ser fram emot matchen mellan Brasilien och Belgien väldigt mycket. Det är många frågor som nu ska få svar. Hur klarar sig Brasilien mot riktigt vasst motstånd? Hur kommer Belgien tackla faktum att vara underdog i matchen? Ja många fler frågor finns och om inte en alltför lång framtid kommer vi ha svaren på bordet. Men här ska vi ge oss på ett försök att syna någon av alla de oddsmarknader som erbjuds på matchen. Ni kanske tycker vi gör det enkelt för oss men vi tror att vi har störst chans på vinstpengar vid ett spel på Brasiliansk seger.

Match: Brasilien – Belgien (Fotboll: Kvartsfinal VM 2018)
Speltips: Brasilien vinner över Belgien
Odds: 2,16 @ NordicBet och Betsson
Insats: Medel
Datum: 2018-07-06 (fredag 6 juli)
Avspark: 20:00

Fler VM odds & bonusar här:

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK