Streama Sverige – England i VM Kvartsfinal 2018

jul 7, 2018

Idag 7/7-2018 kommer Sverige stå stilla! Få svenska idrottsliga ögonblick når sådan här höjdpunkt på fotbollshimlen. Streama Sverige – England på C MORE här när de under lördagseftermiddagen 7 juli med matchstart kl. 16:00 möter varandra i en historisk kvartsfinal i fotbolls-VM. Ett fåtal gånger tidigare i vår fotbollshistoria har Sverige nått lika långt i ett fotbolls-VM som nu. Största VM-framgångarna för Sveriges herrlandslag i fotboll har hittills varit silvret i VM-1958 och de två bronsen i världsmästerskapen 1950 och 1994. Är det dags för oss levandes idag att vara med om ett nytt oförglömligt fotbollsminne så kommer vara så länge vi lever?

Streama Sverige – England VM 7/7

Varför ska man streama Sverige – England i dagens kvartsfinal i fotbolls-VM 2018 som spelas i Ryssland? Mycket dum fråga, det finns sååå många anledningar till varför det kan vara bra att se på Sverige – England live streaming hos C MORE. Dels så kan man se på alla matcherna i vilken enhet man än har. Det vill säga antingen i din mobiltelefon, på din surfplatta, platt-tv’n, laptop eller stationära dator. Dels så kan du se alla VM-matcherna var du än är, och då menar vi inte bara inom Sveriges gränser utan streaming går att se på i hela EU. Perfa för er som vistas på semester! Dessutom slipper du reklam samt att ingen bindningstid eller uppsägningstid tillämpas. Med andra ord kan du streama fotbolls-VM utan krångligheter till en ytterst låg peng!

TILL C MORE HÄR >>>

Förutsättningar Sverige – England

Vad vi ser fram emot den här matchen! Sverige möter England i en avgörande utslagsmatch där vinnaren belönas med exklusivt semifinalspel  i världsmästerskapen i fotboll 2018. Vem vinnaren i denna kvartsfinal mellan Sverige och England får möta i semifinalen blir antingen Ryssland eller Kroatien som spelar mot varandra senare ikväll med avspark kl. 20:00.

Mikael Lustig är den enda spelaren i dagens match Sverige – England som med säkerhet missar eftermiddagens stillställning då han åsamkat sig själv för många gula kort. Men även anfallaren Jamie Vardy i England är osäker för spel då han dras med en lättare ljumskskada.

Engelsmännen sammansvetsade

Det blir definitivt ingen lätt match att vänta sig för Sverige mot England idag. England som ju kom tvåa i sin grupp efter Belgien efter att i sista gruppspelsmatchen ha förlorat mot just belgarna med 0-1. Men det var tydligt att England i den matchen egentligen inte ville vinna då man ställde upp med i stort sett hela avbytarbänken i startelvan som samtidigt inte gjorde några kvalificerade försök att göra mål. Detta för att inte hamna i den så kallade ”svåra halvan” av slutspelsträdet. Dessförinnan had England besegrat Tunisien med 2-1 och Panama med 6-1.

Brutal match mot Colombia

I åttondelsfinalen fick England möta Colombia vilket blev en nästan hysteriskt tuff tillställning som tillslut fick avgöras på straffar. Colombia stod för det tuffaste spelet som resulterade i det föga smickrande resultatet att man vann statistiken i antal gula kort med 6-2. Annars var det England som först tog ledningen i matchen genom en väl förvaltad straff av kapten Harry Kane. 1-0 stod sig ända fram till den tredje övertidsminuten när colombianen Yerry Mina nickade in bollen i mål på hörna. Efter 1-1 vid full tid och en resultatlös förlängning väntade straffar. Man följdes åt med att slå in varannan straff fram tills när Henderson missade Englands tredje straff. Där och då trodde nog många engelska fans att det var kört. Men istället fick de sista två colombianska straffskyttarna stora skälvan och missade samtidigt som de kvarvarnade engelsmännen satte sina. Därmed vände man underläget till straffvinst!

Osäkerhet i truppen som bortblåst

I övrigt ser vi att England kanske är bättre rustade för ett en lyckosam VM-turneringen än på många många år. Spelarnas lagsammanhållning i den engelska truppen påminner mycket om Sveriges i detta VM. Visst finns några riktiga storstjärnor i England med Harry Kane som kanske den störste av dem men skillnaden i den här VM-truppen jämfört med i tidigare mästerskap är att det enligt uppgift inte finns några tydliga grupperingar och uppdelningar som kan skapa oro och osäkerhet.

Se här höjdpunkterna från åttondelsfinalen mellan Enland och Colombia:

Sverige skapar ny VM-historia?

Sveriges framfart i både det tidigare VM-kvalet och nu under VM-turneringen, där stora fotbollsländer fått ge sig på löpande band, verkar aldrig ta slut. Och vi hoppas verkligen för allt i världen att Sverige ännu en gång ska slå ut en stor fotbollsnation när i eftermiddag England står för motståndet. Ett England som påminner mycket om Sverige i både det taktiska spelet och i truppsammansättning med ett undantag i att Englands landslag består av spelare normalt spelandes i betydligt större fotbollsklubbar än de svenske. Därför får Sverige också agera underdog i lördagens kvartsfinalmöte.

Holland, Italien, Tyskland…

…är lag som fått smaka på vad Sveriges landslag i fotboll kan på en fotbollsplan. Holland och Italien slogs ut i kvalet respektive playoff till VM. Tyskland vann visserligen i gruppspelet över Sverige för två veckor sedan vilket gav oss ett tillfälligt smärtsamt minne när Toni Kroos sköt in 2-1 för Tyskland i den sista matchsekunden. Men Tyskland kom ändock häpnadsväckande sist i gruppen och fick åka hem innan det riktigt roliga började.

Världssexan Schweiz var på tur

Sveriges VM-gruppvinst med Mexiko, Sydkorea och Tyskland bakom sig var för de flesta i världen, som brydde sig, en fullständig sensation. Världssexan Schweiz blev vår motståndare i åttondelsfinalen och även om vi fått upp förhoppningarna något efter de fint genomförda gruppspelsmatcherna så var det ändå ett av världens sex bästa fotbollslandslag, med närapå idel segrar de senaste två åren i bagaget, som vi skulle möta. Men Sverige klarade återigen på ett hundraprocentigt perfekt sätt genomföra matchen mot Schweiz utifrån vår egen kapacitet. Det räckte till seger med 1-0 efter mål av Emil Forsberg och resulterade i ytterligare ett utslaget världslag i VM. Nu är fem av de sex bästa fotbollsnationerna i världen utslagna ur fotbolls-VM (Tyskland, Brasilien, Portugal, Argentina och Schweiz). Bara världstrean Belgien är kvar av de sex främsta enligt Fifas ranking.

Se här höjdpunkterna från åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz:

Sverige – England Speltips

Förväntningen på Sverige – England ur svensk synpunkt är lite tudelad. Vi har fått se ett starkt jobbande England som inte verkar få någon riktigt allvarlig schackningsperiod under matcherna de spelar. Fysiken verkar alltså finnas där hos våra motståndare tillsammans med en hel del spetskompetens i enskilda spelare där Harry Kane utgör det enskilt största hotet mot Sverige.

Sveriges styrka är dock ungefär densamma som Englands, sammansvetsat kollektiv med stark fysik samt ett jävlar anamma och go i laget vilket kan få vilket lag som helst i världen på fall. Och detta har bevisats flera gånger om det senaste dryga året. Frågan är bara om Sverige ännu en gång ska mäkta med att prestera 100%-igt i en match som gäller allt och samtidigt få motståndaren att göra åtminstone något avgörande misstag? Vi hoppas förstås på det och i det här läget måste vi bara satsa helhjärtat på Sverige men med en lite liten säkerhetslina. Speltipset inför matchen blir att Sverige står som segrare redan efter att domaren blåst av matchen för full tid. Men vi säkrar upp vårt spel med att vi får pengarna tillbaka om det står oavgjort efter ordinarie tid.

Tipsfakta:

Match: Sverige – England (Fotboll: Kvartsfinal VM 2018)
Domare: Kuipers B. (Nederländerna)
Spelplats: Cosmos Arena, 41,970 åskådare (Samara, Ryssland)
Speltips:Sverige vinner under ordinarie matchtid och pengarna tillbaka vid oavgjort.
Odds: 3,30 @ Betfair
Insats: Medel
Datum: 2018-07-07 (lördag 7 juli)
Avspark: 16:00

Få 200 kr GRATIS att spela för!

Betfair erbjuder alla nya spelare 100% bonus där du kan få upp till 1000 kr i bonuspengar när du gör din första insättning.

Men för att göra Sveriges match mot England extra spännande så ger Betfair också bort 200 kr till alla som är registrerade kunder hos dem. Se bara till att spela live odds under matchen Sverige – England så får du 200 kronor gratis att spela för på kvällens kvartsfinal Ryssland – Kroatien.

TILL BETFAIR HÄR >>>

betfair bonus Henrik Larsson

Betfairs ambassadör Henrik Larsson tipsar om välkomstbonusen på 100% bonus upp till 1000 kr!

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK