Hammarby – Östersund 9/7: Bajen tillbaka i Allsvensk ligatopp?

jul 9, 2018

I och med AIK’s seger över Trelleborg med 1-4 i lördags tog de över ledningen i Allsvenskan. Ikväll ska Hammarby IF Fotboll försöka återta ledningen genom att besegra Östersunds FK hemma på Tele2 Arena. Matchstart är 19:00 och sänds i direktsändning på C MORE här >>>.

Hammarby – Östersund Speltips 9/7

Den Allsvenska fotbollen startade igång igen i helgen efter ett uppehåll på drygt en månad på grund av fotbolls-VM. Men nu när Sverige är utslagna så rullar Allsvenskan på och idag ska omgång 12 fullbordas med mötet Hammarby – Östersund.

Alltid svårt att säga var lagen står efter ett längre sommaruppehåll. hammarby hade en något tung avslutning på första säsongshalvan i våras med förlust mot toppkonkurrenten AIK och oavgjort mot tabellfemman Kalmar. Värt att nämna är att Hammarby har två matcher tillgodo på AIK.

Tabelltian Östersund var till skillnad mot AIK inne i en fin räcka segermatcher med tre avslutande vinster över Östersund, Sirius, och Häcken innan uppehållet tog vid. Detta var säkerligen skönt med tanke på den jobbiga och smått kaotiska inledning på säsongen man hade. Denna måndagsafton kommer man till spel med den nye ”tillfällige” tränaren britten Ian Burchnall som tagit över tränarrollen efter att Graham Potter lämnat klubben för att ta över Championship klubben Swansea. I spelarväg är Ken Sema på väg till Premier League och Watford där bara en läkarundersökning återstår. Samtidigt verkar Saman Ghoddos snart vara förlorad också då han fått flera konkreta bud från Europeiska klubbar. Tveksamt om denna nya röra gynnar Östersunds FK mot Hammarby…

Tipset inför Hammarby – Östersund:

Match: Hammarby – Östersund (Fotboll: Allsvenskan)
Speltips: (1) Hammarby vinner.
Odds2.08 @ LeoVegas
Insats: Medel
Datum: 2018-07-09 (måndag 9 juli)
Avspark: 19:00

 

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK