Arsenal – Manchester City Söndag 12 Augusti kl. 17:00

aug 12, 2018

Regerande Premier League mästarna Manchester City åker till huvudstaden London och Emirates Stadium för spel mot Arsenal i ligapremiären. Det är sista matchen ut i den första omgången av Premier League 2018/2019 detta sena söndagsmöte mellan Arsenal och Manchester City. En riktig höjdarmatch i vårt tycke som vi ger oss i kast med ett speltips inför. Det är enligt oss den klart mest intressanta fotbollsmatchen av allihop den här helgen. Men dessförinnan ska det avverkas två till matcher där det bland annat blir intressant att se Liverpool i aktion då de utropas som en av de största favoriterna till att vinna Premier League denna säsong.

Söndagens PL-matcher 12/8:

14:30 Liverpool – West Ham
14:30 Southampton – Burnley
17:00 Arsenal – Manchester City

Arsenal på titeljakt

Ska Arsenal äntligen kunna få göra sig rättvisa? I alla fall så tycker framförallt Arsenal fansen att klubben borde ha en mer framskjuten placering i Premier League tabellen än den sjätte plats som laget slutade på förra säsongen. Men även tränaren Arsène Wenger vill förstås vara högre upp och kanske till och med fightas om förstaplatsen. Om inte Premier League titeln kan nås hägrar förstås en titel i någon av de två cuperna Engelska Ligacupen och FA-cupen också.

Till sin hjälp att nå en bättre ligaposition än föregående år, eller allra helst en titel, har Arsenal värvat ett gäng spelare. Den franske unge mittfältaren Matteo Guendouzi 19 år har värvats från FC Lorient. Sampdorias uruguayanska defensiva mittfältsspelare Lucas Torreira har också värvats under sommaren. Den rutinerade försvararen Sokratis Papastathopoulos köptes loss från Borussia Dortmund och den tyske målvakten Bernd Leno har värvats från Bayer Leverkusen. Vi får se om någon av dessa herrar får plats Arsène Wenger’s uttagna startelva inför söndagsmatchen. Annars har försäsongen onekligen varit bra för Arsenal med tre vinster mot bra lag på de fyra senaste matcherna.

4/8. Arsenal – Lazio 2 : 0 (Vänskapsmatch)
1/8. Arsenal – Chelsea 2 : 1 (1 : 1) (International Champions Cup)
28/7. Arsenal – PSG 5 : 1 (International Champions Cup)
26/7. Atletico Madrid – Arsenal 2 : 1 (1 : 1) (International Champions Cup)

City har favoritstämpeln på sig

Manchester City har som överlägsna regerande ligamästare favoritstämpeln på sig den här säsongen. Särskilt som om Pep Guardiola fortfarande regerar vid rodret och inga viktiga spelare i lagbygget har tappats. Dessutom har man nytillkomna spelare som Riyad Mahrez (tidigare: Leicester City) och Claudio Gomes (tidigare: Paris Saint-Germain U19) att tillgå i truppen. Och så har ju Manchester City inlett säsongen lysande redan då man bärgade sin första titel för säsongen nyligen när man vann över Chelsea i FA Community Shield förra helgen den 5:e augusti med 2-0. Tidigare i sommar har Manchester City deltagit i International Champions Cup där resultaten för de tre matcherna slutade såhär:

29/7. Bayern München – Manchester City 2 : 3
26/7. Manchester City – Liverpool 1 : 2
21/7. Manchester City – Dortmund 0 : 1

Vårt speltips inför Arsenal – Manchester City

Match: Arsenal – Manchester City (Fotboll: Premier League)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1,53 @ ComeOn här >>>
Insats: Medel/Hög
Datum: 2018-08-12 (söndag 12 augusti)
Avspark: 17:00

 

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK