Europeiska Supercupen 2018: Real Madrid – Atletico Madrid 15/8

aug 15, 2018

Hör upp gott fotbollsfolk! En fantastisk lillördag 15 augusti väntas med Madrid-derby i den Europeiska Supercupen 2018 mellan Real Madrid och Atletico Madrid. Regerande Champions League vinnaren Real Madrid möter regerande Europa League vinnaren Atletico Madrid i så kallad Super Cup final. Visst älskar man de här stora matcherna, speciellt som det står en mäktig fotbollstitel på spel! Fotbolls-VM avslutade för en månad sedan och nu under augusti rullar de flesta av de stora europeiska fotbollsligorna och fotbollscuperna igång. Och den Europeiska Supercupen är ett härligt avstamp till allt det roliga vi har framför oss. Läs om Super Cup historian på wikipedia här!

Inför Europeiska Supercupen 2018

Europeiska Supercupen spelas alltid numer på neutral plan och i år är det Estland som har nöjet att vara värd för matchen som sker på A. Le Coq Arena i Tallinn. Real Madrid har vunnit Supercupen de två senaste åren, förra året mot Manchester United. Vinner Real Madrid Europeiska Supercupen även i år så tangerar man rekordvinnarna FC Barcelona och AC Milan som mäktat med fem titlar vardera under dess 45-åriga historia. Innan kvällens match har det dock bara spelats 43 Europeiska Supercup finaler då evenemanget ställts in ett par gånger av olika anledningar.

Speltips Real Madrid – Atletico Madrid 15/8

Många ställer sig undrande till hur Real Madrid kommer klara sig utan Cristiano Ronaldo efter flytten till Juventus i somras. För tillfället sätter Real-tränaren Julen Lopetegui, som ersatte Zinedine Zidane i våras, sin tillit till Benzema på topp. Men vi får se om det tillkommer någon mer spelare till truppen under det nuvarande öppna transferfönstret? Det har dock inget att göra med dagens match och vi tror ändå att slagstyrkan är mycket god hos marängerna trots bortfallet av Ronaldo.

Atletico Madrid ger ofta Real Madrid en rejäl match när de möts i sina derbyn och inte sällan vinner man också även om Real är meste vinnare. För Atleticos del har spelare tillkommit under sommaren som Santiago Arias, Rodri, Tomas Lemar, Antonio Adan, Gelson Martins och Nikola Kalinic. Dessa får ses som intressanta ersättare till Gabi, Fernando Torres och Kevin Gameiro vilka istället lämnat klubben.

Troliga startelvor

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Isco, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Asensio.

Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe Luis – Koke, Rodri, Saúl, Lemar – Costa, Griezmann.

Speltipsfakta

Match: Real Madrid – Atletico Madrid (Fotboll: Europeiska supercupen)
Spelplats: A. Le Coq Arena (Tallinn, Estland)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1.86 @ ComeOn här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-08-15 (onsdag 15 augusti)
Avspark: 21:00
TV-kanal: TV10
Live StreamViaPlay här >>>

 

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK