Benfica – PAOK möts i den första finalrundan i det pågående Champions League kvalet denna tisdag 21 augusti 2018 med matchstart klockan 21:00. Vårt speldrag inför matchen är en förhoppning om att PAOK fortsätter spela lika tufft och aggressivt som de brukar göra, för i så fall bör vårt speltips sitta som ett smäck senare i afton.

Pontus Wernblom

Pontus Wernblom, tidigare CSKA Moskva, värvades för bara några dagar sedan av PAOK. Det kan bli en rolig höst och vinter för Pontus Wernblom om nu PAOK vinner kvalfinalen mot Benfica och får träda in i hetluften i Champions League. Tyvärr får vi inte nöjet att se Wernblom i kvällens match eftersom tränaren Răzvan Lucescu valt att avstå Wernbloom i truppen som åkt över till Lissabon i Portugal för matchen mot Benfica. Lucescu vill att Wernblom acklimatiserar sig i laget innan matchspel blir aktuellt.

PAOK vinner kortstatistiken

Benfica från Portugal hoppade in direkt i Champions League kvalets semifinalspel och avfärdade där turkiska Fenerbahce med totalt 2-1 i målskillnad över två semifinalmatcher. Grekiska PAOK Thessaloniki vann först kvartsfinalen mot schweiziska Basel genom 2-1 hemma och 0-3 borta. I semifinalen slog man ut Spartak Moskva med 3-1 hemma och 0-0 borta.

Med tanke på att PAOK är väldigt benägna till att dra på sig ganska många gula kort under matcherna så blir det från vår sida ett spel på antal kort-marknaden. Om PAOK drar på sig flest kort i matchen mot Benfica vinner vi 1,50 gånger insatsen hos LeoVegas!

Spelbonusar 2018: