Söndagen 2 september (2/9) bjuder oss på finfin fotbollsunderhållning när Tottenham gästar Watford framåt kvällen. Det är två hittills obesegrade lag som möter varandra i denna fjärde Premier League omgång och vinnaren kan rent utav gå upp i ligaledning när matchen är över strax före19:00 ikväll. Spelar liveodds på matchen gör du bäst hos bet365 som har störst livebetting utbud på Premier League matcherna. Matchstart för Watford – Tottenham är kl 17:00!

Premier League schema 2/9

14:30 Cardiff – Arsenal
17:00 Burnley – Manchester United
17:00 Watford – Tottenham

Inför Watford – Tottenham

Det är alltid lika roligt och spännande att se två fotbollslag i toppform möta varandra och särskilt gör det gällande när förhandsfavoriten inte spelar på egen hemmaplan.

Ska Watfords fina start fortsätta?

Watford har börjat Premier League säsongen med att besegra Brighton, Burnley och Crystal Palace och på dessa matcher gjort 7 mål och släppt in 2. Men det är först nu Watford möter på riktigt högkvalificerat motstånd som Tottenham. Vi får också se närmaste tiden om just starka inledningarna av säsonger är Watfords grej för att sedan prestera mindre bra ute på fotbollsplanerna under resten av säsongen? För förra året rivstartade Watford även då med att i inledningen av Premier League säsongen 2017/2018 vinna fyra matcher, spela tre oavgjorda och endast inkassera en förlust på de första sju matcherna. Hur som helst så kan det mycket väl bli mål mot Tottenham idag. Men om man vinner sen är en annan sak.

Tottenham ser urstarka ut

Tottenham är en av de stora förhandsfavoriterna till ligaguldet den här säsongen. Och med krossen borta mot Manchester United förra helgen då man vann med 0-3 på självaste Old Trafford har Tottenham satt sig i respekt ordentligt hos de andra lagen i ligan. För övrigt så har Tottenham inlett med att vinna mot Newcastle och Fulham också. Med hitintills 8 mål gjorda är det ingen vild gissning att Tottenhem även idag gör någon eller ett par baljor framåt trots det tuffa motstånd som väntas i Watford.

Speltips Watford – Tottenham

Match: Watford – Tottenham (Fotboll: Premier League)
Spelplats: Vicarage Road i Watford (kapacitet: 21 577 personer)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1,80 @ Betfair här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-09-02 (söndag 2 september)
Avspark: 17:00
Watford – Tottenham Live StreamViaPlay här >>>

Spelbonusar: