IFK Norrköping – AIK gör upp i söndagens hetaste möte i Allsvenskan enligt oss med matchstart 15:00. Även matcherna Djurgården – Brommapojkarna och IFK Göteborg – Elfsborg ska spelas denna söndag 16 september vilka båda sparkar igång 17:30.

Allsvenskan 16/9

15:00 IFK Norrköping – AIK
17:30 Djurgården – Brommapojkarna
17:30 IFK Göteborg – Elfsborg

IFK Norrköping – AIK speltips

AIK går för guld och har allt i sina egna händer med tio omgångar kvar av årets Allsvenskan. Kanske kan tyckas vara lite väl tidigt att säga att AIK har guldet så nära inom räckhåll när det ändå återstår 30 poäng att spela om för vart och ett av lagen. Men så starka som AIK känns, utan att ha förlorat en enda match hittills, och bara 11 insläppta mål, tyder ingenting på att det inte guldet 2018 kommer hamna i gulsvart ägo.

Som näst främsta utmanare, bakom Hammarby, är dagens motståndare IFK Norrköping med 9 poäng färre än AIK. När lagen möttes i våras slutade matchen oavgjort 3-3 på Friends Arena. Nu är det Östgötaporten som gäller och IFK Norrköping kommer nog behöva allt stöd man kan få hemma mot ett AIK i toppform. Gästerna kommer nämligen till spel med åtta raka segrar i ryggen. Norrköping spelade senast oavgjort 1-1 mot tabelljumbon Trelleborg.

Tipset: Båda lagen gör mål till oddset 1.80 @ Betsafe här!

Spelbonusar: