Boomshakalak! Dagens lördagstips 15/9 hamnar på toppmötet i Premier League mellan Tottenham – Liverpool som kickar igång tidigt i eftermiddag, redan klockan 13:30 på Wembley Stadium i London. Oh vad vi älskar sådana här engelska ligamatcher när både viktiga poäng uppe i ligatoppen och massor av prestige står på spel.

Speltips Tottenham – Liverpool

Såååå mycket ser vi fram emot det här mötet idag, var bara tvungen att säga det igen. Vi har två av säsongens största förhandsfavoriter till Premier League titeln på varsin planhalva när match blåser igång strax efter lunchtid.

Tottenham har sett vrålstarka ut, tja, fram till matchen mot Watford senast då. Det kanske inte borde varit en total överraskning att Watford på hemmaplan lyckades besegra Tottenham eftersom Watford likt Tottenham var obesegrat fram tills dess. Men Tottenham har ju sett så sjukt bra ut med en hel del landslagsspelare i truppen och som nu spelat ihop sig under en längre tid så vi fick ändå en liten tankeställare vid förlustmatchen mot Watford. Nu är det dock hemmaplan som gäller för Tottenham mot Liverpool och då kan vi lova att varken underskattning eller ofokus är inblandat.

Liverpool är ligaledare med fyra raka inledande vinster och totalt 9-1 i målskillnad. Firma Mané, Firminho och Salah trivs något kopiöst bra ihop med varandra längst fram och ställer till stor oreda för vilket försvar man än möter. Visst kommer Liverpool även näta mot Tottenham idag!

Speltipset 15/9: Båda lagen Tottenham och Liverpool gör mål till oddset 1,53 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-09-15 kl. 04:44 men kan komma att ändras.

Dagens fotbollsmatcher 15/9

Streama de flesta av dagens fotbollsmatcher live som medlem hos ett par av spelbolagen, läs mer om live stream för respektive liga nedan.

ENGLAND: Premier League

13:30 Tottenham – Liverpool
16:00 Bournemouth – Leicester
16:00 Chelsea – Cardiff
16:00 Huddersfield – Crystal Palace
16:00 Manchester City – Fulham
16:00 Newcastle – Arsenal
18:30 Watford – Manchester United

SPANIEN: La Liga

Streama La Liga live!

13:00 Atletico Madrid – Eibar
16:15 Real Sociedad – FC Barcelona
18:30 Valencia – Betis
20:45 Athletic Bilbao – Real Madrid

ITALIEN: Serie A

Streama Serie A live!

15:00 Inter – Parma
18:00 Napoli – Fiorentina
20:30 Frosinone – Sampdoria

FRANKRIKE: Ligue 1

Streama Ligue 1 live!

17:00 Caen – Lyon
20:00 Amiens – Lille
20:00 Dijon – Angers
20:00 Montpellier – Strasbourg
20:00 Toulouse – Monaco