Liverpool – PSG Champions League 18/9: Så himla kul det ska bli med Champions League fotboll igen! Den här tisdagen 18 september har vi åtta CL-matcher på agendan och vi har siktet främst inställt på Liverpool – PSG med avspark 21:00 som därav får vårt speltipsfokus idag. Oerhört glädjande är att Betfair erbjuder nya spelare skyhöga odds inför matchen, överlägset bäst av alla spelbolagen!

Liverpool - PSG

Champions League 18/9

18:55 FC Barcelona – PSV
18:55 Inter – Tottenham
21:00 Club Brügge – Dortmund
21:00 Crvena zvezda – Napoli
21:00 Galatasaray – Lokomotiv Moskva
21:00 Liverpool – PSG
21:00 Monaco – Atletico Madrid
21:00 Schalke – FC Porto

Liverpool – PSG 18/9

Vilken batalj det här kan bli, både Liverpool och Paris Saint-Germain har inlett sina respektive ligasäsonger  i Premier League och Ligue 1 på ett helt strålande sätt med fem segrar på raken var. Bägge lagen har också varsin anfallstrio av världsklass. Liverpool med Mané, Firmino och Salah som spelats så formidabelt bra tillsammans. PSG med Neymar, Mbappé och Cavani kanske är en ännu vassare anfallstrio på pappret men gällande spelkemin mellan anfallskompisarna så väger det där över för Liverpooltrion i en jämförelse. Totalt sett överlag är det hugget som stucket för vilken anfallstrio som är bäst just nu. De blir hur som helst något att bita i för båda försvarsuppställningarna.

Det som vi tror avgör dagens möte mellan Liverpool och PSG är det faktum att Liverpool är groteskt bra i spel hemma på Anfield. Liverpool har inte förlorat på Anfield sedan 27:e januari 2018 då man åkte på pumpen med 2-3 mot West Bromwich i FA-cupen. Och innan den förlusten hade det dröjt ända sedan 23:e april 2017 med en förlust på den egna hemmaplanen i Liverpool. Vid två tillfällen från då till nu har Liverpool också förlorat som hemmalag men det var i internationella träningscuper där matcherna spelades på helt andra fotbollsarenor ute i världen. Det ska med andra ord mycket till om PSG, trots sin starka trupp, ska ro på Liverpool på Anfield idag.

Skyhöga odds inför matchen!

Betfair erbjuder nya spelare skyhöga odds inför Liverpool – PSG så nu är det verkligen rätt tillfälle att öppna kontot hos dem. Vad som erbjuds är 80.00 på att Liverpool eller 100.00 på att PSG vinner.

Några villkor för de höga oddsen finns dock att förhålla sig till:

  • Skapa ett konto hos Betfair här med kampanjkoden ZFBMEY.
  • Placera ett singelspel på marknaden Matchresultat att Liverpool eller PSG vinner. Vänligen notera att du måste placera spelet till det vanliga oddset, det förhöjda oddset betalas ut efter matchen.
  • Ditt kvalificerande spel måste placeras under Odds innan matchstart.
  • Den högsta kvalificerande insatsen är 10 kr. Endast 10 kr kommer att räknas till det förhöjda oddset. Men med en satsad tia kommer du vid vinst att inkassera.

SÅ HÄR GÖR DU

1 Skapa konto hos Betfair
Skapa ett konto idag här med kampanjkoden ZFBMEY och placera ett spel på att Liverpool eller PSG vinner (max. 10kr av din insats räknas till kampanjen).

2 Vinn
Vinner ditt val matchen får du din insats i kontanter och resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.

3 Gratisspel
Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.2. Vinsten från gratisspel betalas ut, men inte insatsen. Inga utbelningar sker vid förlorade spel.

Speltipset 18 september

Match: Liverpool – PSG (Fotboll: Champions League)
Spelplats: Anfield i Liverpool (kapacitet: 54 074 personer)
Speltips: Liverpool vinner över PSG
Odds80.00 @ Betfair här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-09-18 (tisdag 18 september)
Nedsläpp: 21:00
Live Stream:
 Viaplay

Champions League Spelerbjudanden 2018/2019