Speltips Champions League 2018/2019

Spela på Champions League 2018/2019! Vi plockar inför varje CL-omgång fram ett speltips på en utvald match. Vårt val av spelmarknad kan förstås variera men vi gillar bäst spel på vinnare, hörnspel, asian handicap, båda lagen gör mål, över- och underspel på antal mål, antal kort och några till.

Speciella Champions League erbjudanden med allt ifrån gratisspel, tävlingar och förhöjda odds hittar du här!

Champions League speltips

 

Speltips Ajax – Tottenham 8/5 Champions League Semifinal

Ajax eller Tottenham i årets Champions League final 2019? Ja det är frågan vem av Ajax och Tottenham som får möta Liverpool i Champions League finalen efter att kvällens returmatch i semifinalen är färdigspelad runt 23 tiden ikväll. Avspark i Ajax - Tottenham sker...

läs mer

Champions League 2/10

Nu är det en ny omgång matcher i Champions League gruppspelet som ska spelas den här veckan och idag tisdagen den 2:e oktober har vi åtta spännande drabbningar på spelagendan. Vi väljer att utav dessa matcher ge ett speltips på Manchester United – Valencia.

18:55 Hoffenheim – Manchester City
18:55 Juventus – Young Boys
21:00 AEK – Benfica
21:00 AS Roma – Plzen
21:00 Bayern München – Ajax
21:00 CSKA Moscow – Real Madrid
21:00 Lyon – Shakhtar
21:00 Manchester United – Valencia

Manchester United – Valencia 2/10

Manchester United leder Champions League grupp H efter en färdigspelad omgång. Young Boys klarade inte att hålla stången på hemmaplan mot United för två veckor sedan och fick se 3 mål trilla in bakom den egna målvakten och utan att kunna åstadkomma något själva framåt. Juventus är tvåa efter sin 2-0 seger mot Valencia i CL-premiären.

Surt sa räven…

Bra start på säsongens Champions League äventyr men inget har annars gått José Mourinhos och Manchester Uniteds väg resultatmässigt senaste tiden. För några veckor sedan blev det bara oavgjort mot Wolverhampton i Premier League och därefter blev man utslagna ur den engelska ligacupen (Carabao Cup) mot Championship laget Derby County och nu senast blev det till råga på allt elände förlust med 3-1 mot West Ham i ligaspelet. Ingen kul period alls för Manchester United och nu höjs rösterna för United-tränaren Mourinhos avgång.

Vad som behövs nu är, kanske mer än någonsin under Mourinhos tid som tränare för Man United, att det blir en framgång i kommande match. I detta fall innebär det att det skulle behövas en seger ikväll mot Valencia i Champions League grupp H. Särskilt som det är match på Old Trafford som gäller. En förlust till, dessutom på egen hemmaplan, kan bli droppen som får bägaren att rinna över för Manchester Uniteds styrelse. Mourinho bör vara orolig för vad en sur överraskning mot Valencia under tisdagskvällen kan innebära.

Sudda sudda bort din sura…

Även Valencia CF’s tränare Marcelino García Toral är i en något utsatt situation då också de har spelat dåligt under en period nu. Två vinster, två förluster och fem oavgjorda matcher på de nio senaste i liga- och cupsammanhang är inte enligt förväntningarna som laget har på sig. Ytterligare en motgång ikväll mot ett problemfyllt Manchester United kan ge sura miner i det egna lägret som kan få konsekvenser. Enda ljusglimten inför kvällens match var att Valencia ändå vann i helgen som var på bortaplan mot Real Sociedad med 0-1. Kanske kan det här vara vitamininjektionen som får igång Valencia på allvar igen och de sura minerna suddas ut?

Tipset

Match: Manchester United – Valencia (Fotboll: Champions League)
Spelplats: Old Trafford i Manchester (kapacitet: ‎75 811 åskådare)
Speltips: Manchester United vinner
Odds: 1.75 hos Bet365 här >>> (Nya spelare hos Betfair kan spela Man United som vinnare till oddset 8.00!)
Insats: Medel
Datum: 2018-10-02 (tisdag 2 oktober)
Avspark: 21:00
Live Stream:
 ViaPlay här >>

Bli medlem hos bet365, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+. Live streaming tjänsten är öppen för alla bet365 medlemmar med pengar på kontot.

Oddset för speltipset ovan är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-10-02 kl. 08:49 men kan komma att ändras.

Speltips Champions League 2018/2019