Liverpool – Manchester City lördag 7 oktober är toppmötet i Premier League vi väntat på och definitivt säsongens hetaste match hittills. Ligatvåan Liverpool tar emot ligaettan Manchester City med förutsättningarna att de går i klinch med varandra idag på lika många poäng var, 19 stycken, och att båda är obesegrade efter 7 spelade omgångar. Avspark sker 17:30 och streama live kan du göra på ViaPlay här!

Speltips Liverpool – Manchester City

Liverpool inledde Premier League säsongen 2018/2019 allra starkast av alla lag. Sex omgångar in i säsongen var laget obesegrat men ett per riktigt viktiga matcher mot förväntade titelkonkurrenter väntade, och väntar, som kan komma att visa sig bli avgörande för hur det hela slutar senare nästa vår. Första matchen, i den sjunde omgången, mot toppkonkurrenten Chelsea klarade man oavgjort på bortaplan och nu idag är det alltså hemmaplan mot regerande mästarna Manchester City som gäller. Framförallt hemmamatcherna brukar vara viktiga att vinna mot toppkonkurrenterna då bortamatcherna alltid är något tuffare att ta med sig alla 3 poängen ifrån.

Liverpool inte lika lysande längre

Den fina inledningen av säsongen från Liverpools sida har nu förbytts till en mer osäker syn på slagkraften hos dem. Den senaste tiden har Liverpool visat upp en betydligt beskedligare sida med två förluster och en oavgjord på de tre senaste matcherna i liga- och cupsammanhang. Liverpool åkte ut i Carabao Cup mot Chelsea med 1-2 för att sedan möta dem igen i ligaspelet där det blev oavgjort. Tidigare i veckan mötte man Napoli i Champions League och man fick vända hemåt från Neapel, Italien med tom poängpåse i och med förlusten med 1-0.

Manchester City jagar nya poäng

Manchester City har ångat på i oförtruten stil, i sin numera vana trogen med pep Guardiola vid rodret, och endast spelat en oavgjord mot Wolves i ligan och förlorat en match mot Lyon i Champions League. Resterande nio matcher den här säsongen i ligan och cuperna har man vunnit.

Vi har vårt spel inför matchen Liverpool – Manchester City klart för oss. Liverpool är vanligtvis väldigt starka hemma och kommer garanterat göra minst något mål, men det tror vi även Manchester City gör som alltid gör riktigt bra prestationer mot stora lag när det gäller som mest.

Speltipset 7/10: Båda lagen gör mål i matchen Liverpool – Manchester City till oddset 1.57 @ Bet365!

Bli medlem hos bet365, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+. Live streaming tjänsten är öppen för alla bet365 medlemmar med pengar på kontot.

Oddset för speltipset ovan är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-10-07 kl. 10:41 men kan komma att ändras.

ODDS: 14.00 LIVERPOOL v 16.00 MAN CITY

Betfair erbjuder nya spelare skyhöga vinnarodds på Liverpool – Manchester City, 14.00 på Liverpool seger och 16.00 på City seger! Maximal insats är 50kr vilket ger många sköna hundralappar tillbaka om man satsat på rätt vinnare.

Söndagsmatcherna 7/10

Läs här om var du kan streama fotboll live utan någon kostnad!

SVERIGE: Allsvenskan

15:00 Häcken – Malmö FF
17:30 AIK – Örebro
17:30 Brommapojkarna – Hammarby
17:30 IFK Norrköping – Djurgården

SVERIGE: Superettan

15:00 Varberg – Norrby
17:30 Helsingborg – Falkenberg

ENGLAND: Premier League

13:00 Fulham – Arsenal
15:15 Southampton – Chelsea
17:30 Liverpool – Manchester City

ITALIEN: Serie A

12:30 Genoa – Parma
15:00 AC Milan – Chievo
15:00 Atalanta – Sampdoria
15:00 Lazio – Fiorentina
18:00 Napoli – Sassuolo
20:30 Spal – Inter

SPANIEN: La Liga

12:00 Valladolid – Huesca
16:15 Atletico Madrid – Betis
18:30 Espanyol – Villarreal
18:30 Sevilla – Celta Vigo
20:45 Valencia – Barcelona

TYSKLAND: Bundesliga

13:30 Freiburg – Leverkusen
15:30 Hoffenheim – Eintracht Frankfurt
18:00 RB Leipzig – Nürnberg

FRANKRIKE: Ligue 1

15:00 Bordeaux – Nantes
17:00 Marseille – Caen
17:00 Monaco – Rennes
21:00 PSG – Lyon

Aktuella spelbonusar:

Bli medlem hos spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar att spela med!