Hockey blir vår kvällspartner denna måndag 8 oktober och NHL matchen Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights intresserar oss mest i spelväg av spelutbudet. Det är skönt att vi allt oftare ser NHL matcher spelas på bästa kvällstid (svensk tid) och enstaka matcher till och med spelas på plats här i Sverige, även om de flesta NHL matcherna förstås spelas nattetid fortfarande. Ikväll spelas tre matcher i NHL och vi tittar närmare på spelmarknaderna i den sista av dem för dagen.

Spela odds och livebetting på matcherna i NHL inne på generösa spelbolaget FansBet som ger tillbaka 50% av nettovinsten till oss som spelar där. Dessutom välkomnas man av en finfin 500% bonus utan några omsättningskrav!

Måndagens NHL hockey

19:00 Boston Bruins – Ottawa Senators
19:00 New York Islanders – San Jose Sharks
21:00 Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights

Se NHL på ViaPlay här >>

Speltips Buffalo – Vegas

Buffalo Sabres hade ingen vidare lyckad föregående säsong då man slutade allra sist i Eastern Conference och Atlantic Division. Faktum är att Buffalo skrapade ihop minst antal poäng av alla hockeylagen i NHL. Den här säsongen började lika illa när det blev hela 0-4 i baken i säsongspremiären på egen hemmais mot Boston Bruins. Skönt värre var det då i andra omgången för drygt ett dygn sedan (lördag natt / tidig söndagsmorgon) med en mycket välkommen 3-1 vinst hemma över New York Rangers. Nu är det återigen dags  för hemmamatch på isen i KeyBank Center i Buffalo, den tredje i rad. Men nu väntar kanske en av de tuffaste motståndarna i fjolsäsongens finalist Vegas Golden Knights.

Vegas gjorde en helt sanslöst häftig resa i NHL någonsin när de förra säsongen gjorde sitt inträde i NHL-hockeyn. Detta premiärår i NHL för Vegas Golden Nights slutade nämligen med att de gick ända till Stanley Cup final. Där blev det dock tvärstopp mot Washington Capitals med förlust 4-1 i matcher. Säsong nummer 2 för vegas del som precis har tagit sin början har börjat ungefär som för kvällens motståndare Buffalo Sabres med en förlust och en vinst. Först förlorade man mot Philadelphia Flyers med 2-5 och därefter avgjorde man på straffar tidigt i går morse mot Minnesota Wild.

Det svänger uppenbarligen rejält så här i inledningen av den nya NHL säsongen, ena dagen förlorar men och andra dagen vinner man. Det är med andra ord för tidigt att se någon slags tydlig formkurva hos något av lagen. Vi kan bara anta att Vegas säkert kan komma att känna av det täta spelschemat med andra bortamatchen i följd nu medans Buffalos spelarskador är betydligt fler vilket kan göra dem något sårbara. Vi tror därför att ett underspel på antal mål är den bästa spelåtgärden i kvällens match Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights.

NHL tipset 8/10: Totalt under 5.5 antal mål (ordinarie tid) i matchen Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights. Odds 1.92 @ NordicBet!

 

Aktuella spelbonusar:

Bli medlem hos spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar att spela med!