Malmö – Brynäs är vårt givna torsdagsval i SHL 18 oktober att spela på då vi ser ett stort spelvärde i matchen. Malmö Redhawks har efter 9 SHL omgångar tagit andraplatsen i besittning och tar idag emot nästjumbon Brynäs i Malmö Arena. Formen är god hos hemmalaget med storkross över München i CHL för bara två dagar sedan som samtidigt innebar gruppseger och vidare avancemang till Champions Hockey League slutspelet. Det råder ingen tvekan om att Malmö med stor sannolikhet kommer vinna över Brynäs ikväll vilket ger oss 2,14 gånger pengarna tillbaka på insatsen spelat hos NordicBet.

Se på SHL live stream här!

SHL torsdag 18/10

19:00 Frölunda – Luleå
19:00 Malmö – Brynäs
19:00 Skellefteå – Djurgården
19:00 Timrå – Rögle
19:00 Växjö – HV 71
19:00 Örebro – Färjestad

NHL inatt

01:00 Montreal Canadiens – St. Louis Blues
01:00 Washington Capitals – New York Rangers
03:30 Calgary Flames – Boston Bruins
04:00 Anaheim Ducks – New York Islanders

Spelbonusar:

Bli medlem hos spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på hockey med!