Matchschemat i NHL 20/10 sätter igång direkt bara någon timme in på lördagsmorgonen och avslutas inte förrän dygnet håller på att övergå till söndag. Totalt har vi sju NHL matcher att avnjuta under lördagen varav tre av dem spelas fredag natt/tidig lördagsmorgon och resten under lördagskvällen. Vi tippar ett förhandsodds på första matchen ut inatt som är Washington Capitals hemmamatch mot gästande Florida Panthers.

NHL 20/10

01:00 Washington Capitals – Florida Panthers
02:00 Dallas Stars – Minnesota Wild
03:00 Calgary Flames – Nashville Predators
19:00 Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche
19:00 Philadelphia Flyers – New Jersey Devils
21:30 Los Angeles Kings – Buffalo Sabres
22:00 Winnipeg Jets – Arizona Coyotes

Washington – Florida

För bara ett par dagar sedan tippade vi i lillördagstipset att Washington Capitals skulle vinna mot New York Rangers vilket de också gjorde. Men tyvärr kom inte vinsten förrän i förlängningen och vårt tips gick därmed förlorat. Däremot tor vi ännu hårdare på Washington vinst inatt då de möter ett Florida Panthers som är helt under isen efter fyra raka förluster i säsongsinledningen. Washington har vunnit tre och förlorat tre på sina sex matcher och nu är det definitivt dags för ännu en vinst.

Vi ser fram emot att kamma hem en skön oddsvinst när Washington gjort vad de borde göra, att vinna nattens NHL möte med Florida. Oddset för Washington seger ligger i skrivande stund på  2.00 hos Unibet!

Spelbonusar:

Bli medlem hos hur många spelbolag du vill och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på exempelvis hockey med!