Lördagkvällens NHL speltips 27/10 är helt inriktat på Nashville Predators båda svenskar Viktor Arvidsson och Filip Forsberg som verkligen trivs ihop i förstakedjan och är båda två lagets pålitligaste poängplockare. Nu är det dags för Nashvilles elfte match för säsongen och möter Edmonton Oilers som lirar sin blott nionde match. Nedsläpp 21:00!

Streama NHL på ViaPlay här!

Speltips Nashville – Edmonton

Filip Forsberg leder den interna poängligan på 11 poäng och Viktor Arvidsson tillsammans med den tredje kedjekompisen i förstafemman Ryan Johansen delar andraplatsen med sina 10 poäng vardera. Det är en ren fröjd att se på när dessa tre herrar lirar hockey tillsammans och denna kedja är den allra största orsaken till att Nashville Predators just nu leder den västra konferensen.

Edmonton har startat NHL säsongen helt okej med fyra vinster och fyra förluster så här långt. Svenskarna Oscar Klefbom och Adam Larsson bildar backpar i Edmontons förstakedja så på det sättet är de här matchen extra intressant ur synpunkten att vi har så många framträdande svenskar i de båda lagen.

Nashville Predators och framförallt lagets båda svenskar Forsberg och Arvidsson i förstakedjan befinner sig i en grym form. Det känns som upplagt för att deras poängskörd fylls på ytterligare i kvällens match på hemmais mot ett mer osäkert gästande Edmonton. Gör den ena mål så är sannolikheten relativt stor att den andre står för en assist till målet. Därför kör vi ett dubbelodds på att båda två gör poäng idag.

Viktor Arvidsson gör minst 1 poäng under ordinarie tid, odds 1.45 @ LeoVegas

Filip Forsberg gör minst 1 poäng under ordinarie tid, odds 1.42 @ LeoVegas

LeoVegas erbjuder 100 % bonus upp till 2000 kr i välkomstbonus!

PS! Kvällens sista match Calgary Flames – Washington Capitals sänds i SVT2! Kanske läge att prova på att spela liveodds hos LeoVegas under matchens gång?

NHL 27/10

18:00 New Jersey Devils – Florida Panthers
19:00 Philadelphia Flyers – New York Islanders
21:00 Nashville Predators – Edmonton Oilers
22:00 Calgary Flames – Washington Capitals

NHL inatt 28/10

01:00 Boston Bruins – Montreal Canadiens
01:00 Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres
01:00 Toronto Maple Leafs – Winnipeg Jets
02:00 Minnesota Wild – Colorado Avalanche
02:00 St. Louis Blues – Chicago Blackhawks
03:00 Arizona Coyotes – Tampa Bay Lightning
03:00 Vancouver Canucks – Pittsburgh Penguins