Barcelona – Real Madrid stream letar många efter, men då kan vi säga att du kan slut leta. Streama El Clásico och upplev en förhöjd spänning när du livebettar på odds under matchen FC Barcelona – Real Madrid. Vem erbjuder Barcelona – Real Madrid Stream? Fortsätt läsa så förstår du snart vilken fantastisk tur vi har, som bor här i Sverige, att Barcelona – Real Madrid stream är helt öppet för oss svenskar att ta del av. Vi avslutar längst ner i denna artikel med ett speltips till oddset 1.93.

Barcelona – Real Madrid Stream

Det är på Unibet TV det händer! Unibet TV erbjuder direktsändningar av alla matcher under säsongen i den spanska ligan La Liga direkt i såväl mobilen som surfplattan eller datorn. Givetvis inkluderar live streamingen hos Unibet dagens eftermiddagsmöte mellan FC Barcelona och Real Madrid. Kolla in alla stora fotbollsstjärnor som nu kan ses på samma fotbollsplan i en match som nästan gäller liv eller död för fansen på läktarna och i många tv-rutor runt omkring i stora delar av världen.

För att se på Barcelona – Real Madrid stream och spela live hos Unibet behöver du endast se till att du är inloggad och har pengar på ditt unibet-spelkonto. Att registrera/öppna ett konto hos unibet är enkelt och går väldigt snabbt med väldigt få uppgifter som behöver fyllas i. Efter kontoregistreringen sätter du som exempel in 100 kronor så får du hela 500 kr i bonuspengar av unibet plus tillgång till Unibet TV streaming. Och bara för att förtydliga det hela så får du som medlem titta på alla sportsändningar som erbjuds hos Unibet under så lång tid som du fortfarande har pengar på spelkontot. Så ett tips från oss till dig, spela inte upp alla pengar på ditt Unibet-konto.

  1. Bli medlem/logga in hos unibet här – går görsnabbt!
  2. Ta din välkomstbonus med 500% i bonus + tillgång till Unibet TV live streaming

El Clásico Erbjudanden

Vi har flera Unibet erbjudanden på El Clasico mötet Barcelona – Real Madrid! Kanske inte så konstigt att Unibet slår på stort, det är ju ändå en hyfsad match som går av stapeln denna söndag! Barcelona och Real Madrid kommer som sagt mötas idag söndag den 28 oktober med avspark 16:15 och Unibet har ett par speciella kampanjer runt denna match så klart. Man får ju heller inte glömma att du som spelare på Unibet kan betta och se matchen LIVE på Unibet TV!

50% extra vinstboost på El Clásico!

Unibet livestreamar fotboll från alla möjliga ligor varenda dag, vilket ger dig möjlighet att spela och se matcherna på Unibet TV. Allt du behöver göra för att utnyttja det är att se till att ha pengar på kontot eller ha lagt ett spel på den stora matchen. Men det är inte allt! Unibet erbjuder 50 % vinstboost live på veckans match på Unibet TV – FC Barcelona – Real Madrid den 28 Oktober kl 16.15.

Så här går det till:

  • Lägg ett livespel på din spelkupong under tiden matchen El Clasico spelas.
  • Välj din vinstboost på 50 %.
  • Vinn upp till 10.000 kronor mer när du vinner.
  • Högsta insats är 100 kronor.
  • Läs mer om erbjudandet här!

Så enkelt är det. Missa inte chansen att ge dina vinster på livespel en extra boost under tiden du tittar på Barcelona – Real Madrid Stream!

Barcelona - Real Madrid Stream

Unibet U-Goal El Clasico!

Söndag betyder helt enkelt El Clasico denna vecka. Tippa gratis för en chans att vinna 250.000kr! Tippa första målskytt och matchminut för det första målet för din chans att vinna 250.000 kr & Gratis att delta!

Mer information här >>>

tippa el clasico

Speltips Barca – Real Madrid

Precis som vanligt innebär det här mötet mellan FC Barcelona och Real Madrid så mycket mer än bara poäng och ligaplaceringar i La Liga tabellen. Intresset, uppståndelsen och medieuppbådet är enormt stort och det enda vi kommer sakna i eftermiddag är Lionel Messis närvaro på fotbollsplanen inför hemmapubliken på mäktiga arenan Camp Nou. Megastjärnan åsamkade sig en fraktur på strålbenet i höger underarm under ligamatchen mot Sevilla och är borta från spel i eftermiddagens El Clásico. Dock vimlar det av andra superstjärnor i de båda lagen FC Barcelona och Real Madrid så höjdarfaktorn inför matchen är ändå på topp!

Barcelonas fina form och Real Madrids svacka

Barca har börjat La Liga säsongen på ett lika imponerande sätt som de brukar och kan i händelse av vinst mot Real Madrid ta över ligaledningen före nuvarande ettan Atletico Madrid. Real Madrid har haft det lite tyngre i säsongsinledningen och är för tillfället parkerad på en åttonde plats efter en mycket tung månad med tre förluster och en oavgjord på deras fyra senaste matcher. Så formkurvorna pekar således i två helt olika riktningar inför dagens viktiga prestigemöte.

Barca får spelet trots avbräck

Men så var det ju det här med Lionel Messis frånvaro. Ingen önskar väl en skada på en annan spelare men man kan nog inte låta bli att fundera på om det ändå inte är en del Real Madrid anhängare som är glada för att Messi inte kan delta i El Clásicot. Fastän Barcelonas bänk är fylld med stora fotbollsstjärnor som kan gå in och ersätta Lionel Messi så är hans ickenärvaro idag självklart ett stort avbräck. Men med tanke på hur lagen spelat den senaste tiden och att det är spel på Camp Nou som gäller så är det definitivt fördel för FC Barcelona idag. Vinstoddset 1.93 hos Unibet för hemmaseger är alldeles för bra för att låta bli att spela på.

Barcelonas startelva: ter Stegen, Alba, Arthur, Busquets, Coutinho, Lenglet, Pique, Rafinha, Rakitic, Roberto, Suarez.

Real Madrids startelva: Courtois, Bale, Benzema, Casemiro, Isco, Kroos, Marcelo, Modric, Nacho, Ramos, Varane.

Barcelona – Real Madrid stream och tipsfakta

Match: FC Barcelona – Real Madrid (Fotboll: La Liga)
Spelplats: Camp Nou i Barcelona (kapacitet: 99 354 åskådare)
Speltips: FC Barcelona vinner över Real Madrid
Odds1.93 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2018-10-15 (måndag 15 oktober)
Avspark: 20:45
TV-kanal: TV12
Barcelona – Real Madrid Stream: Unibet TV

Se på Barcelona – Real Madrid Stream idag. Titta även på Zlatan!