Kvällens enda NHL match fredag 2 oktober 2018 är Winnipeg Jets – Florida Panthers. Vi har ett speltips inför NHL mötet Winnipeg Jets – Florida Panthers 2/11 som brakar loss klockan 19:00.

Spelplatsen är Hartwall Arena i Helsingfors och vi tycker det är extra kul att vissa NHL matcher under säsongen är förlagda till neutral is i våra nordiska länder. I Winnipeg Jets får vi se unga finska NHL-stjärnor som Patrik Laine (20 år) och Kristian Vesalainen (19 år). I Florida Panthers får vi nöjet att titta på finländarna Aleksander Barkov (23 år) och Juho Lammikko (22 år).

Inför Winnipeg Jets – Florida Panthers

Winnipeg Jets – Florida Panthers möttes så sent som igår kväll, bara för ett dygn sedan. Då spelades matchen med det omvända förhållandet, Panthers som hemmalag och Jets som bortalag. Matchen slutade med bortavinst 2-4 för Winnipeg Jets. Patrik Laine gjorde hela 3 mål för Jets, snacka om vilken målform finländaren har!

Winnipeg Jets har spelat lika bra den här säsongen som föregående och har just nu andraplatsen i den västra konferensen i besittning. För Florida Panthers är tabelläget desto mer bekymmersamt då de ligger allra sist i den östra konferensen. Så poängen är i dagens match mycket åtråvärda för bägge klubbarna men av olika anledning.

NHL tipset 2/11

Oddset 2.15  hos LeoVegas Sport för Winnipeg Jets seger är anmärkningsvärt högt tycker vi så det måste vi bara spela på, vilket också får bli vårt speltips inför kvällens NHL drama.

Men vi tänker också spela på målspottaren Patrik Laine som målskytt i matchen då han befinner sig i en oerhört fin form och fullkomligen öser in mål för tillfället! Oddset för Patrik Laine som målskytt spelas i detta nu till 2.10 gånger pengarna hos LeoVegas. Rygga spelet du också om du vill!

Öka vinsterna på ishockey!

Tre vinstökningar i veckan väntar hos LeoVegas! Hämta dina tre vinstökningar varje vecka när du lägger kombinationsspel på ishockey för upp till 300 kr via mobilen.

  1. Första vinstökningen värd 10% gäller för en trippel med tre olika hockeyodds.
  2. Andra vinstökningen värd 20% gäller för en fyrling med fyra olika hockeyodds.
  3. Tredje vinstökningen värd 35% gäller för en femling med fem olika hockeyodds.

Samtliga val på kupongen behöver vara på ishockey samt till odds 1.40 eller högre.

TILL LEOVEGAS HÄR!

LeoVegas erbjuder sina medlemmar sport live streaming och upp till 2000 kronor i bonuspengar på första insättningen!

Nattens NHL 3/11

För den som orkar hålla sig vaken eller ställer klockan på ringning i natt har möjlighet att spela och titta på ännu mer NHL hockey. Två matcher spelas inatt:

Kl. 03:00 Arizona Coyotes – Carolina Hurricanes
Kl. 03:00 Vancouver Canucks – Colorado Avalanche

leovegas live streaming

Hockeybonusar 2/11:

Bli medlem hos flera av spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på hockey med! Varför inte registrera dig hos flera av spelbolagen och utnyttja alla fina välkomstbonusar! Sedan kan du ju alltid välja att spela på det spelbolag som erbjuder bäst odds för tillfället på det spelevenemang du vill spela odds på. Så gör i alla fall vi på Svenskt Spel även om vi såklart har våra favoritspelbolag att lira odds och liveodds på där vi trots allt lägger de flesta av våra spel hos.