Allhelgona Hockey 2018 tillika Hockeylördag 3/11 består av ett fullspäckat hockeyschema i både SHL och NHL denna lördag 3 november 2018.

Sju SHL drabbningar och hela tolv NHL fighter ska spelas om vi nu även räknar med nattens NHL hockey. Livebetting under ett par av matcherna samt två speltips präglar vår dag med Allhelgona Hockey, här ska spelas utav bara h—–e!

Hockeylördag 3/11 SHL

Läs: SHL Live stream

15:15 Djurgården – Rögle
15:15 Frölunda – Linköping
15:15 Färjestad – Malmö
15:15 HV 71 – Timrå
15:15 Växjö – Mora
18:00 Skellefteå – Luleå
18:00 Örebro – Brynäs

Speltips Skellefteå – Luleå

Frölunda – Linköping blir vårt val av match att spela livebetting på då den inte krockar med kvällens enda NHL möte Buffalo Sabres – Ottawa Senators som vi också tänker livebetta på. Men när det gäller speltipset inför lördagens SHL matcher så är det istället Skellefteå – Luleå vi hittar ett intressant spelläge i.

Adrenalinstinna spelare på isen

Hockeymötena långt uppe i norr mellan Skellefteå och Luleå brukar vara fulla av prestige och heta känslor. Troligtvis har det att göra med att de så att säga ligger nästgårds till varandra och har en lång historik av hockeydramatik sinsemellan. Hur som helst tycker vi att dessa matcher är bland de mest sevärda och mest spännande hockeymatcherna man kan uppleva i svensk hockey. Adrenalinet hos spelarna flödar alltid extremt mycket från första nedsläpp till att slutsignalen ljuder. Det går att se med blotta ögat!

Årets SHL säsong har Luleå börjat bra mycket bättre än Skellefteå och har efter sina 15 inledande matcher skrapat ihop tillfredsställande 28 poäng vilket placerar dem på andra plats för tillfället. Skellefteå med en match mindre spelad har 19 poäng och är i större behov av poäng än sina bröder nästgårds om de inte ska riskera att hamna nedanför slutspelsplatserna.

Relativt lågt målsnitt

Målsnitten per match för Skellefteå och Luleå den här säsongen är 4,5 respektive 4,7. Vi tror inte att att målsnitten kommer förbättras den här lördagkvällen då vi vet att det brukar bli ännu tätare och tuffare matcher när de här lagen möts än i övriga SHL matcher. Visserligen blev det hela 8 mål senast de möttes i september men det tror vi var en engångshändelse som inte kommer upprepas ikväll.

Skellefteå – Luleå Tipset: Under 4.5 mål i matchen, odds 1.96 @ NordicBet!

Hockeylördag 3/11 NHL

19:00 Buffalo Sabres – Ottawa Senators
00:00 Detroit Red Wings – Edmonton Oilers
00:00 Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning
00:00 New York Islanders – New Jersey Devils
00:00 Pittsburgh Penguins – Toronto Maple Leafs
00:00 Washington Capitals – Dallas Stars
01:00 Nashville Predators – Boston Bruins
01:00 St. Louis Blues – Minnesota Wild
03:00 Calgary Flames – Chicago Blackhawks
03:00 Vegas Golden Knights – Carolina Hurricanes
03:30 Los Angeles Kings – Columbus Blue Jackets
03:30 San Jose Sharks – Philadelphia Flyers

Speltips Buffalo Sabres – Ottawa Senators

Jämnt värre kan det bli i lördagskvällens enda NHL match mellan Buffalo Sabres och Ottawa Senators. Det skiljer bara 2 poäng mellan dem i den östra konferensen till Buffalos fördel. Men då ska vi veta att Ottawa har en match mindre spelad.

Intressanta svenskinslag i kvällens match är Buffalos Rasmus Dahlin, Patrik Berglund och Johan Larsson samt Ottawas Magnus Pääjärvi. Buffalos andremålvakt Linus Ullmark kan också komma på tal i denna match men beror helt och hållet på vilken målvakt tränaren Phil Housley väljer att ställa upp med.

Vi tror på fördel för Buffalo Sabres i den här matchen eftersom bortalaget Ottawa Senators har haft svårt att få till det på bortais den här NHL-säsongen.Fyra av fem bortamatcher har förlorats för Ottawa Senators del. Dessutom dras Ottawa med betydligt fler skador på spelarna än dagens hemmalag Buffalo.

NHL tipset 3/11: Buffalo Sabres vinner över Ottawa Senators, odds 1.52 @ Unibet!

Hockey Bonusar 3/11:

Bli medlem hos något eller några av spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på SHL och NHL hockey med! Varför inte registrera dig hos flera av spelbolagen och utnyttja alla fina välkomstbonusar? Sedan kan du ju alltid välja att spela på det spelbolag som erbjuder bäst odds för tillfället på det spelevenemang du vill spela odds på. Så gör i alla fall vi på Svenskt Spel även om vi såklart har våra favoritspelbolag att lira odds och liveodds på där vi trots allt lägger de flesta av våra spel hos.