Arsenal – Liverpool är utan tvekan vårt solklara val av Premier League speltips 3/11. Dagens Premier League spelschema 3 november 2018 består av sju matcher utspridda över hela lördagen.

Den här lördagen kommer bli sådär härligt lång, full av Premier League fotboll, som man önskar att alla lördagar vore. Det börjar med att Victor Nilsson Lindelöf och hans Manchester United beträder gräsmattan i Vitality Stadium i Bournemouth redan klockan 13:30. Sedan är inte väntan lång alls tills fyra nya Premier League matcher ska spelas med avspark den gamla klassiska lördagstiden 16:00. Därefter väntar toppmötet denna Premier League lördag när Arsenal gästas av Liverpool kl. 18:30. Men det är inte slut med Premier League fotbollen idag i och med det. Sen kvällsmatch i Wolverhampton mot Tottenham rundar av denna fantastiskt härliga lördag 3/11 med matchstart 20:45!

Premier League 3/11

13:30 Bournemouth – Manchester United
16:00 Cardiff – Leicester
16:00 Everton – Brighton
16:00 Newcastle – Watford
16:00 West Ham – Burnley
18:30 Arsenal – Liverpool
20:45 Wolves – Tottenham

Speltips Arsenal – Liverpool 3/11

Häftigare och hetare match i Premier League hade vi knappt kunna önska oss denna dag än ett möte mellan Arsenal och Liverpool. Arsenal ser ut att äntligen få till det rätt skapligt den här Premier League säsongen då man hänger med riktigt bra där uppe i toppen av tabellen efter tio spelade omgångar. Fjärdeplatsen har man just nu men det är bara 4 poäng som skiljer upp till Liverpool på andra plats och Manchester City i topp.

Liverpool ser ut att kunna utmana framförallt Manchester City om ligatiteln i år. De båda lagen stoltserar uppe i tabelltoppen på samma poäng och Liverpool kan vid poäng idag mot Arsenal ensam ta över täten, om än möjligen tillfälligt. Ligatrean Chelsea och ligaledaren City spelar inte förrän imorgon söndag.

Båda med fin form

Inför dagens stora prestigemöte så har både hemmalaget Arsenal och bortalaget Liverpool en räcka matcher bakom sig med fina resultat. Arsenal är starka på hemmaplan och har bara förlorat mot Manchester City så här långt på Emirates Stadium i London. Liverpool är å sin sida ännu obesegrade och har endast spelat en oavgjord på bortaplan av totalt fem bortamatcher denna säsong.

Bägge lagen är offensivt lagda i sin spelidé så vi förväntar oss en härligt offensiv match med snabba kontringar och många målchanser. En varsin boll i nät räknar vi kallt med att de klarar av!

Speltips Premier League 3/11: Båda lagen gör mål, odds 1.50 @ Bet365!

Fotbollsbonusar 3/11:

Bli medlem hos ett eller flera av spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på odds och fotboll med! Varför inte registrera dig hos flera av spelbolagen och utnyttja alla fina välkomstbonusar! Sedan kan du ju alltid välja att spela på det spelbolag som erbjuder bäst odds för tillfället på det spelevenemang du vill spela odds på. Så gör i alla fall vi på Svenskt Spel även om vi såklart har våra favoritspelbolag att lira odds och liveodds på där vi trots allt lägger de flesta av våra spel hos.