Vi tippar ett odds inför Röda Stjärnan – Liverpool i Champions League fotbollen idag tisdag 6 november 2018, matchstart kl 18:55. I gruppen spelar också Napoli och PSG som möter varandra senare ikväll 21:00. Ryggar du vårt speltips Röda Stjärnan – Liverpool 6/11?

Betfair erbjuder nya spelare oddset 6.0 på att Liverpool vinner över Röda Stjärnan. Läs mer här >>

Inför Röda Stjärnan – Liverpool 6/11

Det är en stenhård kamp om de två direktplatserna till slutspelet i Champions League Grupp C. Liverpool leder gruppen efter 3 omgångar på 6 poäng med Napoli närmast jagandes bakifrån 1 poäng efter. PSG på tredje plats med sina 4 poäng är förstås fast beslutna att ta sig förbi åtminstone en av de framförvarande lagen. Man vill verkligen inte vara det lag som hamnar trea i gruppen då det väntar spel i Europa League istället. Det skulle i så fall förstås kännas som ett ordentligt nedköp i spelet om de stora pengarna och även gå miste om chansen att nå den största europeiska titeln av dem alla inom klubblagsfotboll. Röda Stjärnan får som förväntat agera slagpåse i gruppen med de stora grabbarna. Hjälplöst sist även om de överraskade i första matchen med att ta poäng mot Napoli.

Speltips Röda Stjärnan – Liverpool

Liverpool tar bergsäkert 3 nya friska Champions League poäng ikväll i mötet med Röda Stjärnan. Blir så fallet befäster man tätpositionen i gruppen och har sedan ett gyllene läge inför de två avslutande gruppmatcherna att nå slutspel.

Speltipset: Liverpool vinner båda halvlekarna till odds 2.37 @ Betway!

För dig som ännu inte är medlem hos Betfair så kanske det är ett bra läge att öppna konto hos dem (vilket är gratis att göra) och spela på Liverpool som vinnare i matchen till det skyhöga oddset 6.0! Läs mer här >>

Champions League 6 November

Fotbollstisdagen den 6:e november består av åtta nervkittlande Champions League matcher. Dagens CL-spelschema är som följer:

18:55 Röda Stjärnan – Liverpool
18:55 Monaco – Club Brügge
21:00 Atletico Madrid – Dortmund
21:00 FC Porto – Lokomotiv Moskva
21:00 Inter – Barcelona
21:00 Napoli – PSG
21:00 Schalke – Galatasaray
21:00 Tottenham – PSV

Liverpool - Röda Stjärnan