Vårt lilla lillördagsnöje denna onsdag 7/11 har hittills varit ett framtaget speltips inför Juventus – Manchester United i dagens Champions League fotboll. När väl Juventus – Manchester United sätter igång vid klockan nio ikväll så börjar nästa spelfas med att betta live under större delen av matchen. Visst är det spännande att spela ett eller annat odds innan fotbollsmatcherna startar men det är när avspark skett som det riktigt roliga börjar genom att tippa liveodds på exempelvis vilket lag som gör nästa mål, får nästa inkast, gult kort, hörna, frispark osv.

Speltips Juventus – Manchester United

Juventus har tagit kommandot i Champions League grupp H och leder storstilat med 5 poäng före grupptvåan Manchester United och ytterligare 2 poäng ner till Valencia. Young Boys är sist i gruppen.

I förra mötet mellan Juventus och Manchester United som spelades för bara två veckor sedan på Old Trafford inför 74000 åskådare vann Juventus med 0-1 efter mål av Paolo Dybala. Inget får oss att tro att Juventus skulle vara lättare att tas med på sin egen hemmaplan Juventus Stadium i Turin.

Tipset

Tyvärr för Viktor Nilsson Lindelöf och Manchester United så tror vi på Juventus seger till oddset 1.61 @ Betway!

100kr gratisspel + 1000 kr

Betway har ett speciellt Champions League erbjudande idag. Spela för 100 kr eller mer på Juventus – Manchester United, så får du ett gratisspel värt 100 kr! Gäller även liveodds under tiden som matchen spelas.

Nya spelare hos Betway får dessutom upp till 1000 kr i bonuspengar att spela på odds med.

TILL BETWAY >>

Champions League 7/11

18:55 CSKA Moscow – AS Roma
18:55 Valencia – Young Boys
21:00 Bayern – AEK
21:00 Benfica – Ajax
21:00 Juventus – Manchester United
21:00 Lyon – Hoffenheim
21:00 Manchester City – Shakhtar
21:00 Plzen – Real Madrid

Läs mer höga odds på Bayern München här.

Oddsbonusar 7/11:

Bli medlem hos flera av spelbolagen och kamma hem sköna extraslantar på din första insättning hos var och ett av dem att spela på fotboll med! Varför inte registrera dig hos flera av spelbolagen och utnyttja alla fina välkomstbonusar!

Sedan kan du ju alltid välja att spela på det spelbolag som erbjuder bäst odds för tillfället på det spelevenemang du vill spela odds på. Vi på Svenskt Spel har såklart våra egna spelbolagsfavoriter att lira odds och liveodds på där vi trots allt lägger de flesta av våra spel hos. Men det hindrar inte oss från att utnyttja deras ”välvilliga” oddsbonusar vid registrering!