PSG – Liverpool är överlägset den mest spänningsfyllda matchen i Champions League denna lillördag 28/11. Inte för att det saknas dramatiska ingredienser i flera av dagens övriga Champions League matcher men knallhårt är bara förnamnet gällande situationen i Champions League Grupp C.

Champions League 28/11

18:55 Atletico Madrid – Monaco
18:55 Lokomotiv Moskva – Galatasaray
21:00 Dortmund – Club Brügge
21:00 FC Porto – Schalke
21:00 Napoli – Röda Stjärnan
21:00 PSG – Liverpool
21:00 PSV – Barcelona
21:00 Tottenham – Inter

PSG – Liverpool

Liverpool leder gruppen på 6 poäng, lika många som tvåan Napoli. PSG är trea på 5 poäng och Röda Stjärnan är för tillfället placerad sist i gruppen med sina 4 poäng. Men när det nu, i och med kvällens Champions League matcher, därefter bara återstår en gruppomgång, så innebär det fortfarande att vilket lag som helst av dem kan vinna gruppen eller komma tvåa för att knipa en slutspelsplats.

Förra gången det begav sig mellan PSG och Liverpool var i den första gruppspelsmatchen som spelades på Anfield inför 52 478 åskådare. Merparten av dem fick anledning att jubla ordentligt, men först på övertid. Efter en rafflande och högdramatisk match vann Liverpool med 3-2 efter att först haft ledningen med 2-0 varvid PSG både reducerade och kvitterade för att hemmalaget sedan kunde komma igen och avgöra i 92:a matchminuten genom Firmino.

Idag kan Liverpool spela bort PSG ifrån det väntande slutspelet om de vinner samtidigt som Napoli vinner sin hemmamatch mot Röda Stjärnan. Men naturligtvis kommer det bli oerhört svårt att vinna i Paris mot svårslagna PSG som bara förlorat en enda match på sina senaste 20 matcher. Förlusten kom mot just Liverpool i ovan nämnda CL-match på bortaplan. Av övriga 19 matcher har man vunnit 17 av dem och bara spela oavgjort vid 2 tillfällen. En svår nöt att knäcka med andra ord för Liverpool ikväll.

Lillördagstipset 28/11

Tipset blir inte att spela på en vinnare även om PSG är favorit enligt spelbolagen. Liverpool är också inne i en period med oerhört god form och kan mycket väl överraska med en vinst idag. BLGM-spelet känns istället som ett betydligt bättre spelval den här lillördagen.

Båda lagen gör mål spelas till bästa oddset 1.47 hos Betway!

Betway erbjuder massor av gött!

Allt detta bland mycket annat gött kan du som medlem hos Betway ta del av:

  • Välkomsterbjudande till nya spelare: Upp till 1000 kronor i bonus på din första insättning.
  • 100 kr gratisspel på PSG – Liverpool när du satsar 100 kr på valfri oddsmarknad
  • GratisspelsKlubben hos Betway – Få 100 kr i gratisspel varje vecka när du lägger 250 kr på kombinationsspel.
  • Betway Komboförsäkring: Få pengarna tillbaka som ett gratisspel om ditt flervalsspel på fotboll missar med ett val.
  • Flera dagliga fotbolls-boostar på olika matcher med mycket högre odds än normalt.

TILL BETWAY >>

psg liverpool odds