Behöver du rätta dina ATG rader? Här beskriver vi hur du kan göra det smidigast på ATG:s nya hemsida!

Rätt travresultat

Om du tillhör dem som spelar olika spel hos ATG och smidigt vill hitta rätt resultat så är det smidigaste att besöka resultatkalendern på ATG:s hemsida. Med olika spel menar vi spelformer som Harry Boy, V75, V86, V64, Dagens Dubbel, Lunch Dubbel, Vinnare, Tvilling, Trio, Plats, V4, V5, V65, V3, Topp 7, Komb och Raket. För att få en överblick på dina spel och sportresultat när det gäller travet så hittar du alla rätta rader i resultatkalendern.

Resultatkalendern

Resultatkalendern ger dig en bra överblick över alla spel som förekommit under dagen. För det första kan du se vilken travbana som det förekommit lopp på under dagen. Antagligen vet du vilken bana som du lagt ditt spel på. Du hittar din bana direkt till vänster och sen kan du klicka på det spel som du lagt för att hitta rätt sportresultat.

Användarvänlig hemsida för sport och casino

Travsporten är stekhet för tillfället och allt fler och fler har börjat tippa på trav. Vi tror att det mycket beror på att ATG lyckats med sin nya hemsida och att den är så användarvänlig och enkel. Dessutom har det med teknikens hjälp blivit så smidigt att följa travloppen live. Allt du behöver är en bra internetuppkoppling och sedan besöka ATG:s hemsida för att kunna se travet live. Har du ett konto hos ATG så kan du även rätta dina rader under ”mitt konto. Klickar du på mitt konto uppe i högra hörnet så hittar du alla dina lagda spel. Om du klickar på ett av dina spelkvitton och därefter på resultatfliken så kommer du kunna få fram avdelning och vilka hästar som ni tippat på samt rätt resultat. Du hittar vilka hästar som vunnit respektive travlopp eller galopp samt hur stor utdelningen är.

Andelsspel för sport och trav

Ett allt mer populärt spelsätt inom travvärlden har blivit att tippa andelsspel. Det fungerar precis som det låter där du köper en eller flera andelar till ett större travsystem. Hos ATG klickar du på ”Häst” uppe i menyn och därefter på fliken ”Butiksandelar” för att komma till andelsspelen. Här ser du direkt alla andelssystem som är tillgängliga och vad de kostar. Du kan inom samma andelsspel köpa flera andelar. Låt säga att andelen kostar 100 kr och att det är 10 stycken som är med och delar på andelssystemet då kan du t.ex välja att köpa t.ex 3 andelar för 300 kr istället. Dyrare så klart men du får desto mer av vinstpengarna om det slår in.