Tappara – Växjö CHL Live Stream & Tips 23/11

Se på CHL live stream 23/11 med Växjö Lakers, Skellefteå AIK, Frölunda HC, Rögle BK och Leksands IF. Vi kikar närmare på matchen mellan finska Tappara och Växjö Lakers vars första match i åttondelsfinalen slutade 2-2.

CHL live stream 23/11

Åttondelsfinalreturer i Champions Hockey League som spelas tisdag 23 november går att titta på via CHL live stream vilket erbjuds av Unibet här.

CHL åttondelsfinalreturer 23 nov:

18:00 Sparta Prague – Skellefteå AIK
18:00 Tappara – Växjö Lakers
18:05 Frölunda HC – Adler Mannheim
18:05 Rögle BK – Zürich
19:00 Leksands IF – Klagenfurt

Unibet >> Få 100 kronor gratisspel på sport här!

Registrera konto (kontoregistrering är gratis) och plocka åt dig av unibets välkomstbonus så kan du med pengar ståendes på kontot streama sport i direktsändning året om, hela livet ut!

Tappara – Växjö tipset 23 nov

Oavgjort 2-2 hemma i Vida Arena förra veckan i första omgången av åttondelsfinalen är förutsättningen inför tisdagens bortamatch i Tampere Ice Stadium i Finland mellan Tappara och Växjö Lakers. Men Tappara har spelat bra i den finska hockeyligan på sistone. Så kommer det definitivt bli väldigt tufft för Växjö som inte har lirat lika bra den senaste tiden i SHL. Vi vågar inte riktigt gå för svensk seger i drabbningen. Däremot vågar vi oss på ett spel på över totalt 4.5 mål med odds 1.84 hos Unibet här.

Läs mer om CHL live stream här.