NHL stream och speltips 26/11 Capitals – Panthers

Äntligen fredag 26/11 och det firar vi såklart med att titta på NHL stream samt betta lite liveodds under några av matcherna. Men vi kommer ge mötet Washington Capitals – Florida Panthers med nedsläpp 23:00 lite extra kärlek i form av ett spel inför matchen vilket vi delger längre ner i form av ett speltips.

Inte mindre än sex NHL matcher ska spelas på bästa sändningstid under fredagskvällen 26 november 2021. Därefter tar ytterligare sju NHL drabbningar vid under natten. Allihop kan man streama live hos världens största bettingbolag!

NHL stream 26 november

Sporthelgen rivstartar med fartfylld hockey från staterna under hela fredagskvällen. Klockan 19 drar hockeynöjet igång och fortsätter så ända fram till morgontimmarna på lördagen. NHL stream erbjuds av Bet365 här direkt inne på hemsidan och appen. Eftersom det är gratis att registrera sig och vara medlem så behöver du bara ta din välkomstbonus  100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter och sedan börja streama NHL hockey för glatta livet.

19:00 Boston Bruins – New York Rangers
21:30 Chicago Blackhawks – St. Louis Blues
21:30 Minnesota Wild – Winnipeg Jets
21:30 Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes
22:00 Anaheim Ducks – Ottawa Senators
23:00 Washington Capitals – Florida Panthers
00:00 Nashville Predators – New Jersey Devils
01:00 Buffalo Sabres – Montreal Canadiens
01:00 Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks
01:00 Tampa Bay Lightning – Seattle Kraken
01:30 Dallas Stars – Colorado Avalanche
01:30 New York Islanders – Pittsburgh Penguins
04:30 San Jose Sharks – Toronto Maple Leafs

Speltips Capitals – Panthers 26/11

Fredagens match i NHL mellan Washington Capitals och Florida Panthers är en riktig toppmatch i den östra konferensen. När detta skrivs är Capitals trea och Panthers tvåa i tabellen. Formen sett över de fem senaste matcherna är nästan identiskt lika god med tre vinster och två förluster vardera. Just dessa två lag är överlägset bäst på att göra mål i Eastern Conference. Så varför ska vi då inte ta och lira ett målspels-odds på matchen. Vi tänker tippa på att det görs över 5.5 mål i Washington Capitals – Florida Panthers, men vi får avvakta tills oddsen dyker upp hos spelbolagen.