Nederländerna – Sverige live stream VM-handboll 7/12

Nederländerna – Sverige live stream är tisdagens största behållning för många sportintresserade när idag damernas gruppspel i Handbolls-VM ska avgöras 7 december 2021. Sverige och regerande världsmästarna Nederländerna gör nämligen upp om gruppsegern och en något lättare väg i slutspelsrundan. Avkast i Nederländerna – Sverige sker 20:30 och sänds på tv-kanal TV6 samt via live streaming i alla dina skärmenheter på Unibet här >>.

Nederländerna – Sverige live stream 7 dec

Sveriges damer har inlett VM-handbollen 2021 strålande med storsegrar över såväl Uzbekistan som Puerto Rico. Men det har även Nederländerna gjort och till och med vunnit med större segersiffror än Sveriges. Så nu är det upp till bevis för Sverige och visa att man kan mäta sig en av de allra största handbollsnationerna på damsidan just nu.

Nederländerna – Sverige live stream och även alla andra matcher i handboll-VM 2021 kan streamas live direkt på Unibet här.

Ingen kostnad för registrering, du behöver endast vara inloggad samt ha någon krona instoppat på spelkontot för att streama VM-handbollen live. Ta din bonus på Unibet och få 100 kronor gratisspel på sport.

Handbolls-VM tisdag 7/12

18:00 Angola – Slovenien
18:00 Kamerun – Polen
18:00 Kazakstan – Iran
18:00 Puerto Rico – Uzbekistan
20:30 Frankrike – Montenegro
20:30 Nederländerna – Sverige
20:30 Norge – Rumänien
20:30 RHF – Serbien

Handbolls-VM tipset 7 december 2021

Inför Sveriges match mot Nederländerna så har svenskorna drabbats av ett bakslag inför ödesmatchen. En av Sveriges största stjärnor Linn Blohm är förkyld och stod över gårdagens handbollsträning. Bekymret är att hon nu troligtvis inte kan få så mycket speltid om ens någon alls mot Nederländerna.

Nathalie Hagman glödhet målskytt

Vi får ställa en del av vårt hopp på superstjärnan Nathalie Hagman istället och att hon fortsätter leverera ytterligare mål likt i tidigare matcher. I mötet med Puerto Rico häromdagen lyckades hon slå nytt målrekord i det svenska landslaget med 19 mål. En målhet Hagman lär behövas mot nederländskorna idag.

Oprövat försvarsspel

Angående speltipset inför Nederländerna – Sverige så förstår vi att det inte på något sätt blir en lätt match för svenskorna. Varken Nederländerna eller Sverige har ställts på några större prov ännu. Och framförallt gäller det försvarsspelet då motståndet hittills varit alldeles för dåligt för att få en rättvis bedömning.

Underspel på antal mål

Vi tar och tippar på att både Nederländerna och Sverige kommer få betydligt svårare att göra mängder av mål i kvällens möte med varandra jämfört med tidigare. Under totalt 57.5 mål i matchen spelas med odds 1.90 @ Unibet här.

Passa även på att glutta lite i årets casino julkalendrar här >>