Kazakstan – Sverige Live Stream Dam Handbolls-VM 9/12

Välkommen till huvudrundan i dam handbolls-VM säger vi med Kazakstan – Sverige live stream som främsta höjdpunkt torsdag 9 december 2021. Spela odds och streama Sverige – Kazakstan live i direktsändning med matchstart kl. 20:30 på Unibet här >>.

Kazakstan – Sverige live stream 9/12

Skön och hyperintressant torsdagsafton väntar idag när Sverige möter Kazakstan. Massor står på spel idag även om vi iskallt räknar med storseger för Svenskorna. Men det är här den stora knäckfrågan uppstår. Det räcker inte med att bara vinna och plocka åt sig av alla poängen ikväll, utan Sverige måste vinna stort! Hur stora vinstsiffrorna blir blir troligtvis avgörande för om Sverige når slutspelet eller inte då det högst troligen kommer bli en målskillnadsaffär mellan Sverige och Nederländerna som avgör det hela.

Se på Kazakstan – Sverige live stream i dam handbolls-VM 9/12 på Unibet här >>.

Ta din bonus på Unibet och få 100 kronor gratisspel på sport nu!

Handbolls-VM Damer 9 dec 2021

15:30
Nederländerna – Rumänien
RHF – Slovenien
18:00
Montenegro – Serbien
Norge – Puerto Rico
20:30
Frankrike – Polen
Kazakstan – Sverige

Speltips Kazakstan – Sverige 9 dec

Nu gäller det för Sverige! Våra svenska handbollsdamer måste vinna och samtidigt göra det så stort som möjligt, för här kan det mycket väl bli fråga om en målskillnadsaffär i slutändan. Norge är troligtvis inte så mycket att gör åt då de har maximala 4 poäng med sig in i huvudrundan och är otroligt starka samt favorittippade som gruppvinnare. Istället får vi rikta in oss på att det är kampen med Nederländerna om andraplatsen i gruppen som står på spel. Inte för att det påverkar så mycket hur vi ska ta oss an de tre kommande matchmotståndarna Kazakstan, Norge och Rumänien. Men mer att Sverige verkligen måste ta så många poäng som möjligt och samtidigt hålla en så positiv målskillnad man bara kan i jämförelse med Holländskorna.

Tabellställning VM Grupp 2:

De två bästa lagen i gruppens huvudrunda når varsin kvartsfinalplats.

  1. Norge 4 poäng, +39 mål
  2. Nederländerna 3 poäng, +40 mål
  3. Sverige 3 poäng, +38 mål
  4. Rumänien 2 poäng, +10 mål
  5. Kazakstan 0 poäng, -49 mål
  6. Puerto Rico 0 poäng, -78 mål
Dagens VM-tips på Sverige

Kazakstan får inte med sig några poäng i i huvudrundan alls och lär inte heller varken ha möjlighet att nå kvartsfinal eller ens ha det som mål. De spelar nog ärligt talat mest mot Sverige idag för att försöka ha kul och samtidigt hålla nere förlustsiffrorna så långt det går. Sverige däremot bör bara ösa på för fullt framåt och göra så många mål man kan. Med tanke på att Kazakstan tidigare har förlorat med bland annat 46-18 mot Norge och 38-17 mot Rumänien så kan vi förvänta oss något liknande från Sveriges sida. Vi tippar på ett handikappspel på Sverige med -27.5 till odds 1.80 @ Unibet här >>.

Koppla även av mellan varven med att öppna alla juliga luckor i spelbolagens julkalendrar för i år här!

Kazakstan - Sverige Live Stream Handbolls-VM 9/12

För den intresserade så finns det här mer att läsa om Världsmästerskapet i handboll för damer 2021.