Sverige – Frankrike Live Stream TV Handbolls-VM 15/12

Hallå, Sveriges handbollsdamer är i kvartsfinal i handbolls-VM 2021, extraordinärt fabulöst bra spelat! På lillördagskvällen 15 dec med start 20:30 tittar åtminstone vi på Sverige – Frankrike live stream då en semifinal står på önskelistan. Streama Frankrike – Sverige gratis på Unibet här >> ifall du inte har tillgång till TV6 där du är. Tänk om vi får uppleva att se Sverige ta sig till semifinal och eventuellt en finalmatch såhär i juletider!

Sverige – Frankrike Live Stream 15/12

Hårt kämpande svenskor bjuder på högt underhållningsvärde under världsmästerskapet i handboll för damer 2021. Efter oavgjorda matcher mot såväl regerande världsmästarna Nederländerna som mot guldfavoriten Norge överraskar Sverige stort. Glädjande är också att Sverige ser grymt bra överlag i spelartruppen, det står så att säga inte och faller med en eller två spelare, som det gjort många gånger tidigare under de stora handbollsmästerskapen. Har man inte TV6 så kan man knappast vara utan Sverige – Frankrike live stream möjligheten som Unibet erbjuder så passande på sin sajt och app. Streama handbolls-VM live 15/12 direkt hos Unibet här >>.

Streama dagens båda kvartsfinaler handbolls-VM damer 15 december 2021:

17:30 Norge – Ryssland
20:30 Frankrike – Sverige

Förträffliga svenskor förbluffar oss

Varför kan vi inte få ha så här förträffligt trevliga sportupplevelser hela tiden. Sveriges handbollsdamer skämmer just nu bort oss väldeliga. Glädjeyran vi får känna när de vinner sina VM-matcher eller spelar sådär förbluffande bra är är makalöst nice. Låt oss för guds skull få fortsätta njuta av gulddrömmen genom att Sverige vinner över fransyskorna onsdagen den 15 dec 2021.

Speltips Frankrike – Sverige 15 dec

Fruktansvärt nervöst känns det redan innan Sverige tar sig an Frankrike i årets kvartsfinal av handbolls-VM. Hur nervösa ska vi då inte bli när matcher drar igång! Nu kan vi inte leva på några tidigare förträffliga resultat i mästerskapet utan urstarka stornationen Frankrike måste besegras. Annars är roligheterna över för den här gången. Men vi tror på fortsatt segerjubel för svenskorna och tippar på svensk vinst med odds 3.10 @ Unibet.

Sverige - Frankrike Live Stream TV Handbolls-VM 15/12

Läs också:
Casino Julkalender 2021 med Sveriges bästa överraskningar.
Om världsmästerskapet i handboll för damer 2021 på wiki här.