Dart-VM Live Stream 2021/2022

Dart-VM live stream 15 dec – 3 jan 2021/2022. Streama kopiösa mängder av spännande matcher i dart-VM 2021-2022 live nu med en gång! Spektakulärare show än att se på Dart-VM live stream 2021/2022 går knappast att uppleva online. Dart-VM är en av årets verkligt äkta sporthöjdpunkter enligt oss, och så gött då att dartmatcherna är gratis att titta på i direktsändning.

Dart-VM live stream 2021/2022 är populärt

2022 PDC World Championship eller som det också benämns World Darts Championship 2021/2022 pågår från onsdag 15 december 2021 till måndag 3 januari 2022. Dartspelaren Gerwyn Price från Wales är titelförsvarande världsmästare i dart efter att han besegrade skotten Gary Anderson med 7–3 den 3 januari 2021.

Häftigt så det förslår med VM i dart

VM i dart är populärt och häftigt så det förslår, coolare upplevelse än många förstår. Vilken röta att vi då har möjligheten att se på Dart-VM live stream 2021/2022 gratis i vilken skärmenhet som helst. Detta vare sig du föredrar att streama dartmatcherna i mobilen, paddan eller datorn. Streama världsmästerskapet i dart live direkt på antingen Unibet eller Bet365. Njut av världens bästa dartspelare när årets största dartturnering ska avgöras. Se dartvärldens största stjärnor som t.ex. Gerwyn Price, Gary Anderson, Peter Wright, Michael Van Gerwen och inte minst de kvinnliga dartspelarna Fallon Sherrock och Lisa Ashton,

Vill du se på dart-VM live stream är det enkelt att registrera konto gratis hos spelbolagen, och ingen medlemskostnad tillkommer framöver heller! Men du behöver ha en liten slant insatt på spelkontot för att dart live streaming och all annan sport ska vara tillgängligt för live streaming. Och så länge du har dinlilla slant insatt på kontot så är det fritt fram att streama sportdygnet runt året om för resten av ditt liv.

Streama Dart-VM live nu

Härligare inramning och stämning under ett sportevenemang får man leta efter, men vi erkänner samtidigt att det kanske till viss del kan bero på att alkoholen brukar flöda bland publiken på plats. Vi ljuger sannerligen inte när vi säger att man kan streama dart live med svårslagen VM-stämning. Dartspelarna uppträder och hyllas likt värsta boxnings- och MMA proffsen när de ska upp i ringen. När dartspelarna träder in i arenan och upp på pilkastningspodiet görs inmarschen till ljudet av deras på förhand utsedda låtfavoriter. Men mer om detta en bit ner här.

Förra året fick vi tyvärr uppleva ett dart-VM utan publik på grund av covid-19 pandemin. Men året dessförinnan var en sådär galen och känslohet VM-turnering vi är vana vid. Och särskilt VM-finalen i dart brukar erbjuda en spektakulär och svårslagen tillställning. Missa inte denna tilldragelse som verkligen är något utöver det vanliga. Streama Dart-VM live på Unibet eller Bet365 nu!

Se dart med publik i extas

Håll med om att musik kombinerat med högljudda hejarop förhöjer stämningsnivån och spänningsintensiteten inför en match. Dart-VM i England har verkligen anammat det här med att driva publiken till extas. Dart-VM avgörs i en hall där dartpubliken är väldigt nära matcheventen, bokstavligt talat. De står bara meter ifrån händelsernas centrum. Dessutom har åskådarna sina givna favoritspelare i blickfånget. Tänk då när deras dartstjärnor träder in på matcharenan till ljudet av intågsmusik med dartspelarnas egna utvalda musikstycken. Plus att promillehalten i kropparna ofta är ganska mycket över den svenska gränsen för körbarhet av en bil.

Dimension extra med Fallon Sherrock och Lisa Ashton

De allra största världsstjärnorna i all ära, men den dartspelare som verkligen höjt intresset för dart-VM kanske allra mest är kvinnorna. Fallon Sherrock och Lisa Ashton är båda kvalificerade för deltagande i dart-VM 2021/2022. De som följt de senaste årens VM-turneringar minns säkert Fallon Sherrock’s succéartade VM 2019 där hon för första gången någonsin blev en kvinna att vinna mot en man i ett världsmästerskap. Och hon gjorde det inte bara en gång, utan två gånger om det året. Helt fantastiska scener utspelade sig när Fallon Sherrock skrev historia genom att som den första kvinnan att vinna i PDC World Darts Championship då hon slog Ted Evetts med 3-2 i en otrolig match!

Dartspelarnas intågsmusik

Inför dart-VM live stream som vi kan se på så tänker vi att det kan vara lite kul att veta vilken musik som spelarna i dart-vm har som sina favoriter. Därför har vi googlat fram vilka låtar vi förväntas få höra under dart-VM när dartspelarna marcherar in och upp på dartpodiet.

Dartpelarnas inmarschmusik

Ta här del av utvalda pilkastares inmarschmusik i listat format. Vi har även länkat låtarna till Spotify ifall du vill lyssna på dem.

Gerwyn Price – ”Ice Ice Baby” (Vanilla Ice) >>

Gary Anderson – ”Jump Around” (House of Pain) >>

Peter Wright – ”Don’t Stop the Party” (Pitbull) >>

Michael Van Gerwen – ”Seven Nation Army” (The White Stripes) >>

José de Sousa – ”I Know You Want Me (Calle Ocho)” (Pitbull) >>

Jonny Clayton – ”Johnny B. Goode” (Chuck Berry) >>

Fallon Sherrock – ”Last Friday Night” (Katy Perry) >>

Lisa Ashton – ”On a Mission” by Gabriella Cilmi >>

Vilket låtval är din egen musikfavorit?

Dartmatcher i VM 2021

Här några exempel på matcher att streama live…

Måndag 27 december 2021

13:40 Smith R. (Eng) – van Duijvenbode D. (Ned)
14:45 Smith M. (Eng) – O’Connor W. (Irl)
16:00 Hempel F. (Ger) – Smith R. (Aus)
20:10 Wade J. (Eng) – Van der Voort V. (Ned)
21:15 Price G. (Wal) – Huybrechts K. (Bel)
22:30 Clayton J. (Wal) – Clemens G. (Ger)

Söndag 19 december 2021

Kuivenhoven M. (Ned) – Smith K. (Aus)
Heaver J. (Eng) – Mathers G. (Aus)
Soutar A. (Sco) – Portela D. (Bra)
Bunting S. (Eng) – Smith R. (Eng)
Kleermaker M. (Ned) – Michael J. (Gre)
Hempel F. (Ger) – Schindler M. (Ger)
Beaton S. (Eng) – Sherrock F. (Eng)
Clayton J. (Wal) – Barry K. (Irl)

Lördag 18 december 2021

Hughes J. (Eng) – Smith R. (Aus)
Rydz C. (Eng) – Yamada Y. (Jpn)
Labanauskas D. (Ltu) – Losper C. (Rsa)
Labanauskas D. (Ltu) – de Decker M. (Bel)
White I. (Eng) – Landman C. (Ned)
Hunt A. (Eng) – Krcmar B. (Cro)
Evetts T. (Eng) – Williams J. (Wal)
Rodriguez R.-J. (Aut) – Kenny N. (Wal)
van Gerwen M. (Ned) – Barstow C. (Eng)

Läs mer om 2022 PDC World Championship.

Dart-VM Live Stream 2021/2022