Eftersträvansvärt av många svenskar är att streama Engelska Ligacupen 2022-2023 live helt gratis med bl.a. Manchester City – Liverpool 22/12. Den Engelska Ligacupen känner du kanske även igen vid namn som EFL Cup och Carabao Cup vilket den också heter enligt gällande sponsoravtal.

Streama Engelska Ligacupen live gratis

Extraordinärt häftigt är att vi faktiskt kan titta på Engelska Ligacupen live stream utan att det kostar något. Men man måste registrera sig (gratis) på Unibet först och sedan göra en första insättning. För endast med någon krona insatt på spelkontot kan man streama Engelska Ligacupen helt fritt. Dock är just den ekonomiska biten lätt att fixa då du automatiskt får in några spänn när du tackar ja till välkomstbonusen. Unibet erbjuder nya spelare en välkomstbonus på 100% upp till 500 kr!

Närmaste dagarna väntar dessa engelska ligacupmatcher på att bli streamade i direktsändning av dig!

Onsdag 21 december 2022 (åttondelsfinaler):

20:45 Blackburn – Nottingham
20:45 Charlton – Brighton
21:00 Manchester United – Burnley

Torsdag 22 december 2022 (åttondelsfinal):

21:00 Manchester City – Liverpool

Manchester City – Liverpool stream & tips 22/12

Nästan så vi tycker att det är lite synd att ett sådant här tungviktsmöte mellan Manchester City och Liverpool sker redan i en åttondelsfinal. Men å andra sidan ska vi nog snarare glädjas över att få vara med om det såhär dan före dan före dopparedan. Då matchen inte sparkar igång förrän 21 på torsdagskvällen så blir det lite av en tidig uppesittarkväll. Helt enkelt en oöverträffbar försmak inför fredagens riktiga uppesittarkväll innan julafton tar vid.

Oförutsägbart matchscenario

Det är oerhört svårt att veta hur lagen ska handskas med det faktum att inte ha spelat matcher ihop med sina VM-spelare på över en månad. Bägge lagen har avverkat ett par träningsmatcher under tiden fotbolls-VM pågick men eftersom de har haft väldigt många VM-spelare borta i dem så är det här en oviss match. City är den klara vinnarfavoriten enligt spelbolagen, dock vågar vi inte vara lika tvärsäkra på den saken. Däremot känner vi stor tillförsikt över att det kommer bli fler än 2,5 mål i matchen till odds 1.57 @ Unibet. Streama och spela liveodds på unibet nu!