Görgrym 16-delsfinal i FA-cupen har vi på G fredag kväll 27 januari 2023 när Manchester City får besök av Arsenal, FA Cup live stream finns såklart att tillgå med start 21:00!

Manchester City – Arsenal FA-Cup tipset 27/1

Löjligt häftig fredagsunderhållning är uppdukad som förmingel inför spelhelgen. Många önskar nog att ett möte mellan Manchester City och Arsenal skulle komma först i en FA-Cup final. Men vi får glädja oss åt att överhuvudtaget få en sådan här fin match att titta och spela odds på. Det är direktutslagning som gäller men det blir inte förlängning om det står oavgjort vid full tid på Etihad Stadium i Manchester. Istället blir det i så fall omspel på Arsenals hemmaarena Emirates Stadium i London.

Arsenal har en fantastiskt fin säsong och spelar fotboll bättre än på väldigt länge. Man leder Premier League efter dryga halva säsongen före Manchester City. Men ska man lyckas slå ut Manchester City ur FA-cupen på deras egen hemmaplan måste man göra allt rätt. Och plocka bort den måleffektiva City-anfallaren Erling Haaland från farligheterna nära det egna målet.

Båda lagen gör mål till odds 1.62 hos bet365 sätter vi som speltips inför 16-delsfinalen Manchester City – Arsenal i FA-cupen fredag 27/1.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

bet365 – Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

 

Manchester City - Arsenal live stream & tips FA-Cupen 27/1