Fotbollslördag 28/1 ägnar vi enbart åt FA-cupen eftersom vi har inte mindre än elva 16-delsfinaler att streama och spela odds live på under större delen av lördagen. Redan kl. 13:30 sätter FA-cup festligheterna igång med ett par matcher. Avslutningsvis spelar Manchester United mot Reading med avspark 21:00. Däremellan kör vi alltså fullt ös medvetslös med massor av fotbollsdramatik ifrån de engelska fotbollsarenorna. En absolut fröjd för oss fotbollsnördar.

FA-cupen live stream 28/1

Streama alla matcher i FA-Cupen live under lördag 28 januari 2023 direkt på Unibet >>> som erbjuder ett gratisspel på odds värt 100 kr på sport

FA-cupen lördag 28 jan 2023

13:30 Walsall – Leicester
13:30 Accrington – Leeds
16:00 Blackburn – Birmingham
16:00 Bristol City – West Brom
16:00 Fulham – Sunderland
16:00 Ipswich – Burnley
16:00 Luton – Grimsby
16:00 Sheffield Wed – Fleetwood
16:00 Southampton – Blackpool
19:00 Preston – Tottenham
21:00 Manchester United – Reading

Manchester United – Reading tipset

Manchester United är inne i ett tufft cup-schema just nu. För bara några dagar sedan spelade man det första semifinalmötet i den engelska Ligacupen EFL Cup mot Nottingham. En match United vann med 3-0. Returen äger rum på onsdag 1/2. Däremellan ska man idag lördag 28 jan alltså spela 16-delsfinal i FA-cupen mot Championship laget Reading. Med chans att vinna Englands största fotbollscuper tänker nog inte United ge bort alltför mycket åt slumpen i mötet med Reading denna lördagsafton. Med det menar vi att tränaren Erik ten Hag troligtvis inte vågar vila alltför många av sina stjärnspelare för att inte riskera en förlust i det här läget. Men däremot är vinstoddset på Man United alldeles för lågt att spela på. Därför spelar vi istället på över 7,5 hörnor för United till 2.18 i odds hos Unibet.

Australiska Öppna Final 2023 Live Stream

 

Manchester United - Reading live stream FA-Cupen 28/1