Intressant match i Championship mellan Middlesbrough v Hull kan ses på fredagskvällen kl. 20:45 när trean mot fyran i tabellen möts. En poäng skiljer lagen emellan och båda har chans på ligatiteln. Alltså en oerhört viktig och spännande match att se fram emot!

Till Unibet TV här >>>

 

Inför Middlesbrough v Hull

Senast lagen möttes i november förra året så vann Hull City på hemmaplan med övertygande 3-0 mot Middlesbrough FC. Men ibland speglar resultatet kanske inte matchens karaktär lika tydligt. I det här fallet gör det dock det förutom på en punkt. När det gällde den matchens bollinnehav hade lagen bollen 50% var. Sedan var skillnaden större i stort sett alla jämförelser. 7-3 i hörnor, 6-1 i skott på mål och 10-5 i skott utanför, till hemmalagets favör, vittnar om ett gigantiskt övertag av Hull. Lagen möttes även i FA-Cupen tidigt i januari 2014 och då även då vann Hull City matchen.

Middlesbrough v Hull

Tuff match garanteras ikväll på Unibet TV när Middlesbrough v Hull visas.

Nuläget i Championship tabellen visar att Middlesbrough, trots den tidigare storförlusten mot Hull i höstas, är med och krigar om titeln denna säsong. Endast en poäng skiljer mellan kvällens kombattanter samtidigt som de båda har en match mindre spelad än de två framförvarande lagen Burnley och Brighton på första respektive andra plats.

Speltips med usel form hos båda lagen…

Lagens fem senaste matcher ses här nedanför. Det känns inte som någon vidare bra form hos något av lagen inför kvällens drabbning. Middlesbrough har förlorat de två senaste matcherna, och det har man gjort mot mediokert motstånd där både Charlton och Rotherham ligger under nedflyttningsstrecket. Hull är inte mycket bättre de när man inte lyckats vinna någon av sina fem senaste matcher. Så med andra ord är det två topplag i The Championship som möter varandra men med usel form och där båda lagen har tappat värdefulla poäng senaste tiden i sin jakt på en ligatitel. upp till bevis nu om något av lagen vill visa att man är värdig att senare i vår få möjligheten att lyfta segerbucklan som ligamästare. Vi satsar en slant på att Boro tar hem den här matchen till oddset 2.45 @Unibet.

Att vi tror på Boro här är mycket tack vare hemmaplan. Tränaren Aitor Karanka säger så här om hemmamatchen; “We have that advantage of a nearly full stadium,” said Karanka. “It’s important to win for the crowd. Friday is the best place to show everyone we are a strong club.”

 

Boro - Hull fem senaste