Virtuell Sport

Här hittar du information om vad virtuell sport är samt var och hur du kan titta och spela odds på virtuella sporter. Streama och betta på virtuella sporter som till exempel fotboll, amerikansk fotboll, motorsport, cykel, tennis, motorsport, speedway, trav, galopp, greyhound, basket, cricket och dart. Betta på olika online sportevent i direktsändning utan några som helst förkunskaper.

Virtuell motorsport

Orkar du inte vänta till Söndagens F1 lopp? Eller så kanske inte motorsäsongen ens pågår? Men lugn, nu kan du spela på virtuell motorsport och få lite adrenalin när som helst, var som helst. Det finns idag flera spelbolag som erbjuder spel och odds på virtuell motorsport, bland annat Bet365 och Betway

Virtuell sport ser ut som ett tv spel

Virtuell Fotboll

Spela och betta på virtuell fotboll

Virtuell Tennis

Vem vinner tennismatchen?

Virtuell Basket

Följ ditt favoritlag i den virtuella basketligan

Vad är virtuell sport?

Virtuell sport efterliknar riktiga sporter. Grafiken är fantastisk och man får känslan av att det sker på riktigt även om man kan se att det är datoriserat och animerat. Virtuell sport är ett urval av schemalagda fasta oddsspel (händelser) som använder en slumptalsgenerator (RNG) för att avgöra resultatet. Alla kunder ser samma scheman och samma resultat. Alla händelsetider som presenteras i videoflödet är UTC-tider. Tiden som visas i händelseplaneringen är alltid användarens önskade tid. Allt fler spelbolag börjar erbjuda spel och odds på virtuell sport. Spelbolagen har än så länge nischat sig på en eller ett par sporter men man kan se att utbudet växer och att intresset ökar av denna spelvariant hela tiden. Sporterna är suveränt uppbyggda med ligor och lag och det bästa är att spel på virtuell sport passar alla eftersom du inte behöver ha några förkunskaper.

Hur spelar man?

Virtuell sport fungerar ungefär som ett casino. Bakom varje mål, varning, poäng, tidsträning, utvisning med mera ligger en slumpgenerator. Hela tiden slumpar den fram nästa slag i tennis eller mål i fotboll. Utifrån det slumpmässigt valda värdet målas sedan grafiken upp och det är det du ser som kund när du besöker spelbolaget. Tekniken är oerhört avancerad då den tar hänsyn till hur laget eller spelaren tidigare presterat. Utifrån det sätts också oddsen. Du spelar precis som vanligt som när du t.ex livebettar. Välj ditt resultat till ett angivet odds och därefter din insats. Du hittar spelscheman och tider för när en match börjar. Handlar det om Tennis så kanske du är mitt uppe i en stor Grand Slam turnering där du bland annat kan följa kvartsfinaler, semifinaler och final. Det roliga med virtuell sport är att det alltid finns något att spela på, dygnet runt!

Så vinner du!

När du lagt ditt spel så kan du följa händelseutvecklingen live direkt hos spelbolaget. Precis som om du väljer att se en fotbollsmatch via live streaming så kan du se virtuell sport. Du följer resultaten från matchen eller tävlingen i ett litet tv fönster. När matchen eller speleventet är över och du tippat rätt resultat så betalas vinstpengarna tillbaka till ditt spelkonto. Beroende på din internetanslutning finns risken att videoströmmen kan visas med en liten försening. Detta anses dock vara normalt och ett acceptabelt beteende. För alla priser som presenteras i videoströmmarna används Fractional-displayen. Resultaten kan inte påverkas på något sätt av spelbolagen själva. Efter att sportevenemanget är avslutat publiceras resultaten och eventuella satsningar på det evenemanget regleras.

Vilka spelbolag erbjuder spel på virtuella sporter?

Det finns inte så många spelbolag än som börjat anamma spel på virtuella sporter men några av dem gör det riktigt bra. Nedan listar vi de 3 främsta spelbolagen som kan det här med virtuella sporter. Kolla in utbudet och om det är någon av sporterna som passar dig. Personligen gillar vi formel 1 som är otroligt kul att spela på tillsammans med kompisar. Heja på din bil och hoppas på det bästa! Följande spelbolag erbjuder spel på virtuella sporter:

bet365 virtuell sport

Hos Bet365 kan du spela på flera olika virtuella sporter. Här kan du betta på följande:

Fotboll

Tennis

Basket

Hundkapplöpning

Trav

Hästkapplöpning

Amerikansk fotboll

Motorsport

Cykel

Speedway

Cricket

Dart

Betway

Betway erbjuder kanske inte lika stort utbud som Bet365 när det gäller virtuell sport, men visst kan det vara värt att registrera sig som kund hos Betway och ta del av den fina välkomstbonusen på upp till 1000 kronor. Betway satsar också mycket på Esport! Detta är sporterna som Betway erbjuder inom den virtuella sportkategorin:

Fotboll

Trav

Galopp

Cykel

Greyhounds

Motorsport

Speedway

leovegas virtuell sport

LeoVegas fokuserar på två huvudområden som de valt att kalla ”Instant Football” och ”Virtual Racing”. Inom Instant Football är det föga överraskande virtuell fotboll som gäller. Virtual Racing-området innehåller flera fartfyllda virtuella sporter.

Hos spelbolaget hittar du följande virtuella sporter:

Fotboll

Hästkapplöpning

Hundkapplöpning

Speedway

Cykling

Trav