Virtuell Sport

Här hittar du information om vad virtuell sport är och hur och hur du kan spela på virtuella sporter. Betta på olika sportevent utan några som helst förkunskaper.

Virtuell motorsport

Orkar du inte vänta till Söndagens F1 lopp? Eller så kanske inte motorsäsongen ens pågår? Men lugn, nu kan du spela på virtuell motorsport och få lite adrenalin när som helst, var som helst. Det finns idag bara ett spelbolag som erbjuder spel och odds på virtuell motorsport och det är Betfair.

Virtuell sport ser ut som ett tv spel

Virtuell Fotboll

Spela och betta på virtuell fotboll

Virtuell Tennis

Vem vinner tennismatchen?

Virtuell Basket

Följ din favoritlag i den virtuella basketligan

Vad är virtuell sport?

Virtuella sporter efterliknar riktiga sporter. Grafiken är fantastisk och man får känslan av att det sker på riktigt även om man kan se att det är datoriserat och animerat. Allt fler spelbolag börjar erbjuda spel och odds på virtuell sport. Spelbolagen har än så länge nischat sig på en eller ett par sporter men man kan se att utbudet växer och att intresset ökar av denna spelvariant. Sporterna är suveränt uppbyggda med ligor och lag och det bästa är att spel på virtuell sport passar alla eftersom du inte behöver ha några förkunskaper.

Hur spelar man?

Virtuell sport fungerar ungefär som ett casino. Bakom varje mål, varning, poäng, tidsträning, utvisning med mera ligger en slumpgenerator. Hela tiden slumpar den fram nästa slag i tennis eller mål i fotboll. Utifrån det slumpmässigt valda värdet målas sedan grafiken upp och det är det du ser som kund när du besöker spelbolaget. Tekniken är oerhört avancerad då den tar hänsyn till hur laget eller spelaren tidigare presterat. Utifrån det sätts också oddsen. Du spelar precis som vanligt som när du t.ex livebettar. Välj ditt resultat till ett angivet odds och därefter din insats. Du hittar spelscheman och tider för när en match börjar. Handlar det om Tennis så kanske du är mitt uppe i en stor Grand Slam turnering där du bland annat kan följa kvartsfinaler, semifinaler och final. Det roliga med virtuell sport är att det alltid finns något att spela på, dygnet runt!

Så vinner du!

När du lagt ditt spel så kan du följa händelseutvecklingen live. Precis som om du väljer att se en fotbollsmatch via live streaming så kan du se virtuell sport. Du följer resultaten från matchen eller tävlingen i ett litet tv fönster. När matchen eller speleventet är över och du tippat rätt resultat så betalas vinstpengarna tillbaka till ditt spelkonto.

Vilka spelbolag erbjuder spel på virtuella sporter?

Det finns inte så många spelbolag än som börjat anamma spel på virtuella sporter men några av dem gör det riktigt bra. Nedan listar vi de 3 främsta spelbolagen som kan det här med virtuella sporter. Kolla in utbudet och om det är någon av sporterna som passar dig. Personligen gillar vi formel 1 som är otroligt kul att spela på tillsammans med kompisar. Heja på din bil och hoppas på det bästa! Följande spelbolag erbjuder spel på virtuella sporter:

betsafeHos Betsafe kan du spela på flera olika virtuella sporter. Här kan du betta på följande:

Fotboll

Tennis

Basket

Hundkapplöpning

Hästkapplöpning

nordicbetNordicbet erbjuder samma utbud som Betsafe när det gäller virtuell sport. Är du inte kund hos spelbolaget sen tidigare så har du möjlighet att ta del av100 kr i bonus för att testa på virtuell sport hos Nordicbet.

Fotboll

Basket

Tennis

Hästkapplöpning

Hundkapplöpning

Betfair fokuserar på ett område och det är motorsport. Gillar du formel 1 så är betfair spelbolaget du ska besöka när det gäller virituell motorsport. Hos spelbolaget hittar du följande virtuella sporter:

Motorsport

Speedway

Hästhoppning

Hästkapplöpning

Hundkapplöpning

Cykling

Fotboll