Liverpool dagens spel – Vinner med minst två mål!

apr 28, 2018

Idag Lördag händer det en hel del i sportvärlden där vi på Svenskt Spel väljer att fokusera på Premier League. Förutom veckans stryktipsförslag så är det en tidig match i Premier League där Liverpool tar emot Stoke hemma på Anfield. Liverpool gjorde en kanonmatch mot Roma i Champions League semifinalen i veckan. Laget ledde ett tag med 5-0 men slappnade kanske av lite för tidigt. Roma gjorde som bekant 2 mål på slutet vilket var oerhört viktigt för italienarna. Nu har man samma utgångsläge som mot Barcelona där det räcker med 3-0 hemma för att ta sig vidare. Så klart en väldigt svår uppgift men större under har skett tidigare.

Handicap spel på Liverpool

Liverpool – Stoke har matchstart redan 13.30 idag och är alltså den tidiga Lördagsmatchen på schemat. Även om man hade en urladdning i veckan mot Roma så ska man inte ha några som helst problem att avfärda Stoke som har allt annat en bra form just nu. Man ligger nästsist i tabellen och har ett väldigt svårt läge att ta sig ur. Liverpool som behöver vinna för att behålla avståndet till jagande Chelsea och Tottenham om Champions League platserna brukar ha lätt mot Stoke hemma. De två senaste hemmamötena med Stoke har slutat med 4-1 och 4-1 segrar. Det leder oss in på dagens speltips. Även om Stoke slåss med kniven mot strupen i tabellen så kommer man inte räcka till här.  Liverpool är för bra och vårt speltips bygger på att Liverpool vinner matchen med minst 2 mål som lämnas in hos spelbolaget Unibet till oddset 1.74.

liverpool stoke speltips

Liverpool är dagens spel där vi anser att man bör vinna över Stoke tämligen enkelt.

Lycka till med era spel och kom ihåg att ta det lugnt som en viss Zlatan förespråkar i sitt nya spelbolag.

bethard zlatan

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK