England – Colombia Åttondelsfinal Tips + Stream

jul 3, 2018

Sverige är helt otroligt fantastiskt nog i kvartsfinal i fotbolls-VM 2018! Motståndaren i kvarten blir antingen England eller Colombia som möter varandra med avspark klockan 20:00 ikväll, alltså om bara drygt en timme när detta skrivs.

Matchen England – Colombia sänds i tv-kanal TV4 och hela fotbolls-VM kan streamas live!

Pallar England favorittrycket?

England som alltid har ett visst favorittryck på sig när det gäller VM-turneringar men sällan lever upp till dem har börjat VM 2018 bra. Gruppspelet började med 2-1 mot Tunisien och 6-1 mot Panama och åttondelsfinalen var säkrad. I sista gruppspelsmatchen mot Belgien visade man relativt tydligt att man inte var intresserad av någon poäng då de som gruppetta skulle fått en på pappret tuffare väg mot en eventuell final. Dock kanske de får bita i det sura äpplet, Colombia är ingen lätt motståndare och tar England sig vidare ändå kanske inte Sverige blir en så lätt motståndare som de alltid tycks tro.

Colombia ser vassa ut

Colombia vann sin grupp efter två segrar mot Polen 3-0 och Senegal 1-0 och en förlust mot Japan 1-2. Förlusten mot Japan behöver man verkligen inte skämmas över då Colombia fick en man utvisad redan i den 3:e minuten. Japanerna gjorde också en helt otroligt fin insats i sin åttondelsfinal mot Belgien och hade en 2-0 ledning en bit in i den andra halvleken som de sedan tappade till 2-3. Många tror att Colombia vore ett värre motstånd för Sverige att möta i kvartsfinalen än England.

Tipset BLGM

Båda lagen gör vanligtvis åtminstone minst 1 mål i sina respektive matcher. Åttondelsfinalen kommer inte bli annorlunda enligt oss. Tipset blir att båda lagen gör mål till oddset 2,20 som erbjuds hos bland annat dessa spelbolag; Betfair, Bet365 och Unibet.

 

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK