Spela Wimbledon live odds under finalmatchen mellan Novak Djokovic och Kevin Anderson söndag 15 juli som servar igång klockan 15:00 och sänds på tv-kanal 5! Tennis live betting är något av det roligaste och mest spännande som finns inom bettingvärlden!

Wimbledon Final 2018

Serben Novak Djokovic är tillbaka i tennisens världstopp! världsettan Rafael Nadal från Spanien besegrades i dagens återupptagna Wimbledon semifinal efter ett oerhört spännande drama över 5 set. 10-8 i game skrevs siffrorna i skiljesetet. Djokovic möter i söndagens Wimbledon final åttonde-rankade sydafrikanen Kevin Anderson som semifinalslog amerikanen John Isner med 3-2 i set. Anderson slog för övrigt också ut favoriten Roger Federer i kvartsfinalen. Så man ska nog inte räkna med någon lätt uppgift för Novak Djokovic i finalen trots ett visst favorittryck.

Tennis Live Betting

Fotboll är väldigt vanligt bland live bettare och att spela live odds under fotbollsmatcher är ett mycket omtyckt spelsätt, men vi vill påstå att tennis är ännu roligare att spela live odds på!

Vi har tre stora favoriter bland spelbolagen som erbjuder det bästa live betting utbudet enligt oss, och särskilt nu när det vankas Wimbledon final 2018 då live odds utbudet är enormt!

Wimbledon Live Odds Topp-3

Dessa spelbolag erbjuder på ren och skär spelglädje när det gäller Wimbledon live odds! Det är nära hugget som stucket mellan dessa topp-3 bolag när det kommer till Wimbledon live odds. Bet365 och Betfair erbjuder något fler spelalternativ men Unibet är däremot bättre på att ta fram fina erbjudanden på tennis och Wimbledon till oss live betting spelare.

  1. Bet365: 100 % Bonus upp till 1000 kr i spelkrediter
  2. Betfair: 100 % Bonus upp till 1000 kr
  3. Unibet: 500 % Bonus upp till 500 kr

Gratisspel på Tennis – Spela Gratis Odds på Wimbledon 2018

Fler bra tennis livebetting bolag