Spela vart femte odds gratis på Wimbledon! Årets största tennisfest Wimbledon 2018 är snart slut. Novak Djokovic och Kevin Anderson spelar i herrfinalen på söndag 15 juli kl. 15:00. Damfinalen mellan tyskan Angelique Kerber och amerikanskan Serena Williams spelas på lördag 14 juli. Mr Green bjuder på gratisspel! För vart fjärde spel på minst 100kr du lägger LIVE (liveodds, livebetting) på Wimbledon bjuder Mr Green på ett 100kr gratisspel!

Så får du ditt gratisspel

För vart 4:e enskilt spel på minst 100kr du lägger LIVE på Wimbledon, får du ett 100kr gratisspel. Minimiodds är 2.0 och du kan få upp till 15 gratisspel under hela turneringen!

Tips: Testa Mr Greens ”Instant Tennis”-funktion för att göra ditt spelande ännu enklare. Spela nu gratis nu!

TILL MR GREEN HÄR >>>

 

Gratisspel på Tennis

Gratisspelets villkor

Kampanjperiod: Måndag 2 Juli, 2018 – Söndag 15 Juli, 2018.

Kampanjen pågår från 00:00 den 2:a juli 2018 till 23:59 den 15:e juli 2018. Spelare måste lägga minst fyra (4) spel LIVE på Wimbledon-matcher, var och en på minst 100kr, för att kvalificera för erbjudandet och erhålla ett etthundra (100) kronors gratisspel.

Endast spel på ATP/WTA Wimbledon mäns/kvinnors singel/dubbel-matcher kvalificerar för erbjudandet. Minimiodds för kvalificerande spel är 2.0. Om flera val görs på samma spelkupong, kommer hela kupongen räknas som ett enskilt spel, även om varje enskilt val lagts som singelspel. Alla spel som inte uppfyller krav för minimum-odds, minimisatsning eller som inte är live kvalificerar inte för erbjudandet. Kvalificerande spel kan läggas och avräknas över flera dagar. Satsningar som gjorts före respektive match gäller ej.

Alla kvalificerande spel måste avräknas innan gratisspelet tilldelas. Värdet på gratisspel är etthundra (100kr) kronor. Gratisspel gäller endast för spel på ATP/WTA Wimbledon mäns/kvinnors singel/dubbel-matcher. Spelare kan erhålla flera gratisspel under samma dag, upp till max femton (15) gratisspel under hela kampanjperioden. Mr Green förbehåller sig rätten att när som helst ändra på, pausa eller avbryta erbjudandet. Spel som lagts på matcher som uppskjutits eller avbrutits räknas inte som kvalificerande för erbjudandet. Spel som avbrutits, ”Cash out”, ”Each Way”-spel och ogiltiga spel kvalificerar inte för detta erbjudande. De kvalificerande spelen måste göras med riktiga pengar. Spel som gjorts med tidigare erhållet gratisspel gäller inte. Spel som gjorts på annat än ATP Wimbledon-matcher den 2:a juli – 15:e juli 2018 hos Mr Green kvalificerar inte för erbjudandet.

Gratisspelet krediteras till spelarens konto efter att det sista kvalificerande spelet avräknats. Gratisspel gäller i tre (3) dagar efter att de tilldelats. Insatsen betalas aldrig ut för gratisspel, endast eventuell vinst. Alla vinster från gratisspel är riktiga pengar och omfattas inte av omsättningskrav.

Om ett uttag görs mellan det att det kvalificerande spelet gjorts och innan gratisspelet spelas diskvalificeras spelaren från deltagande i erbjudandet och mottagande av gratisspelet.

Mr Greens allmänna villkor och regler gäller.